USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Інвестор для луцького аеропорту таки знайшовся. Поки що це «містер Х»

10 Грудня 2009 15:41
Обласні чиновники запевняють, що проектанти ймовірного інвестора луцького аеродрому почали розробляти проект технічної прив’язки тимчасового терміналу до місцевості. Проте офіційної інформації про інвестора досі немає.
 
У телефонному коментарі «ВН» заступник голови Волинської ОДА Василь Байцим розповів, що нині дуже важливо для Луцька створити тимчасовий термінал до 31 березня 2010 року. Тому нині проектанти, у тому числі і потенційного інвестора, працюють над створенням технічної документації, наприклад, прив’язки тимчасового терміналу до місцевості. Василь Байцим зазначив, що низку важливих документів, котрі стосуються аеропорту, потрібно прийняти вже на наступній сесії Волинської облради.
 
Чиновник повідомив, що є офіційний лист однієї з польських авіаліній, яка вже нині готова надавати щодня по одному рейсу із Варшави до Луцька. На вихідні – по два перельоти.
 
Щодо інвестора, то Василь Байцим зауважив, що це – вітчизняний інвестор, котрий довгий час працює на Волині і відомий на теренах області багатьма реалізованими проектами. Заступник волинського губернатора не виключає і можливої співпраці із київськими інвесторами, якщо вони дійдуть певної згоди.
 
Василь Байцим розповів, що йому запропонували очолити дирекцію будівництва аеропорту. «Я не заперечую», - каже він.
 
Додамо, що у Волинському аукціонному центрі «ВН» розповіли, що поки що до них не зверталися бажаючі купити контрольний пакет акцій луцького аеродрому. Василь Байцим прокоментував слова представника аукціонного центру: «інвестор має вкласти значні кошти не лише у купівлю контрольного пакету акцій, але у розбудову аеропорту. Тому й досі немає заявок». Він додав, що офіційне представлення інвестора громаді можливе під час сесії Волинської обласної ради, якщо інвестор залучить підтримкою депутатського корпусу та керівництва області. Заявки слід очікувати ближче до дати аукціону, 29 грудня 2009 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
seal Показати IP 10 Грудня 2009 16:22
Ну чому у нас, як завжди все покрите таємницями. Прям Мадридський двір якийсь. Розказали б людям все відкрито - менше потім би було всяких пересудів. А аеропорт Луцьку, безумовно, потрібний!
seal Показати IP 10 Грудня 2009 16:27
А ще цікаво, як п.Байцим збирається суміщати посаду заступника голови ОДА і очолювати дирекцію будівництва аеропорту? Щось недобре попахує....Складається враження про явне лобіювання інтересів інвестора. Можливо я й не правий, але ж потрібно відкрито було про це сказати, а не робити з інвестора "містера X"
plotnik Показати IP 10 Грудня 2009 16:50
...деньги любят тишину...
дідо Показати IP 10 Грудня 2009 17:08
це напевно фірма Енергія,якій Байцим надав пільгове оподаткування...
Юка Показати IP 10 Грудня 2009 22:12
До seal, 10 грудня, 16:27: мене не здивує, якщо він покине нинішню посаду, адже таке вже неодноразово практикувалося. Байцим як жаба-мандрівниця з одного місця на інше скаче: з адміністрації в міськраду, звідти знову в область....
Гуцул Показати IP 12 Грудня 2009 22:44
Може Порошенко?
Таня Показати IP 13 Грудня 2009 13:25
А Байцим молодець, це розумна і високоінтелектуальна людина. Він знає, що робить і повірте доведе справу до кінця. А щодо сумісництва, то нічого страшного, багато хто так робить.
seal Показати IP 14 Грудня 2009 00:24
Таня 13 грудня, 13:25/ Цікаво-цікаво. І хто ж це у нас так робить? Адже держслужбовцям законом заборонено займатися підприємницькою діяльністю! А запропонована Байциму посада явно не схожа на держ.службу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus