USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Юних талантів Луцька» нагородили стипендіями. ФОТО

1 Червня 2013 14:28
Лауреатів міжнародних, всеукраїнських, регіональних мистецьких конкурсів і фестивалів нагородили преміями та щомісячними стипендіями під час фестивалю дитячої творчості «Юні таланти Луцька» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Захід відбувся у Палаці культури Луцька 31 травня.
Від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» творчі колективи та учнів художньої, музичних шкіл привітала заступник голови правління Ірина Констанкевич.



«Шановні діти, батьки, дорогі педагоги! Найперше хочу вам подякувати за сьогоднішнє свято музики, краси, граційності, бо дійсно ми мали можливість прилучитися до того прекрасного, що створено вашими дітьми.
Ми бачимо, що в цьому не тільки велика загадка таланту, а ще й велика загадка любові. Я вам хочу подякувати за ці колосальні зусилля над тим, щоб досягнути от таких результатів», − зазначила Ірина Констанкевич.

За словами заступника голови правління фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», діти, які мають значні досягнення у навчанні, науці, мистецтві, щомісячно отримуватимуть стипендію розміром у 200 гривень впродовж навчального року.

«Сьогодні від імені Ігоря Петровича Палиці, який є засновником благодійного фонду «Новий Луцьк», хочу привітати вас із цими здобутками і розповісти про те, що з наступного навчального року в рамках програми «Підтримка творчої та обдарованої молоді – інвестиція в майбутнє» розпочинається стипендіальна програма для обдарованих дітей», − додала Ірина Констанкевич.

За її словами, такими стипендіями уже відзначали переможців Всеукраїнських олімпіад, конкурсів-захистів Малої академії наук, інтернет-вікторин.

«І сьогодні я маю приємність оголосити, що такими стипендіями відзначені і дев’ятеро учнів за здобутки у творчих та мистецьких конкурсах, а також дитячі колективи, які мають високі перемоги у Всеукраїнських, обласних та міських», − каже заступник голови благодійного фонду Ірина Констанкевич.












Відтак, преміями фонду нагородили зразковий аматорський ансамбль танцю «Волиняночка», ансамбль народної музики «Волиняни» Луцької музичної школи №3, ансамбль скрипалів Луцької музичної школи №3, вокальна група «Співаночка» Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена, хоровий колектив «Дзвіночок» Луцької музичної школи №3.

Цьогоріч стипендіатами, які отримуватимуть щомісячні стипендії у розмірі 200 гривень від «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк», стали 9 учнів мистецьких шкіл Луцька.

Загалом же цього року благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк» відзначив стипендіями 28 обдарованих дітей.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus