USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лучан запрошують на «Lutsk Fashion Weekend»

24 Листопада 2017 14:02
У РЦ «Промінь» відбудеться черговий показ мод з виступом відомого ілюзіоніста Михайла Мітіна.

Подія відбудеться 24 листопада у кіноконцертному залі РЦ «Промінь», повідомляють організатори.

«Протягом року було організовано чотири Lutsk Fashion Weekend, які відвідало понад 2 500 людей. Серед дизайнерів, котрі представляли свої колекції, були як дебютанти — Z. T.(ZhannaTril), KUMA, VIDEI, ShatoHomewear, MarianaKushnirACCESSORIES, так і відомі імена у світі моди — Ruslan Khvastov, Tomashevsky&StorGe, AndreTan, MartaWachholz, Edelvika. Ми плануємо розширяти межі проекту та запрошувати дизайнерів не лише з України», - йдеться у повідомлені.

У програмі заходу LutskFashionWeekend прийматимуть участь такі дизайнери: KUMAukrainianfashionhouse, KarolbyKaterynaKarol, ПараSolo та інші дизайнери зі Львова, Одеси та Києва.

ПРОГРАМА

19:30 Початок шоу. Привітання ведучої Наталки Войтович та організаторки Анни Тріль

Показ Karol by Kateryna Karol

Показ Intention by Nataliya Isaeva

Поєднання електронної та інструментальної музики – виступ Daddy_club(DJ&SAX)

Театр мод від Grace Model House

Показ ПараSolo

Розіграш подарунків від Fragolino Novellina

Показ «Два кольори»

Показ KUMA

Виступ фіналістки пісенного талант-шоу WMA Катерина Гулюк

Показ DressCode

Показ Ruslan Lazarev Italy

Танець пристрасті та почуттів – чуттєва бачата від луцьких танцівників

Сюрприз від «Таблоїд Волині» та показ Kseniya Kovalskaya

Показ VOVK

Виступ відомого ілюзіоніста з Києва Михайла Мітіна

Лазерне шоу

Запрошення можна придбати у касах кіно комплексу MULTIPLEX, що на 1-му поверсі РЦ «Промінь», або замовити за номером +380 (97) 273 99 29 та 050 556 46 01.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 24 Жовтня 2017 01:06
450 грн. білет подуріли чи що?
йцукен до Лучанка Показати IP 24 Листопада 2017 14:36
Чому "подуріли" - "понти в селі велика сила", якщо є люди які готові за таку фігню заплатити, то завжди знайдеться той хто це продасть (питання часу). Який на рівні Луцька (при всій повазі до міста, де живу) може бути "фешн" - питання відкрите, але про смаки не сперечаються. Кому подобається - хай ходить і дивиться, проблем нема. Єдине, що хотілося б сказати майбутнім учасницям "кастингу моделей" - модельного бізнесу в Україні не існує (саме так - НЕ ІСНУЄ). Є окремі моделі, які заробляють дуже непогані гроші, є модельні агенства, які заробляють на бажаючих стати моделями, і є основна маса задіяних в цьому дійстві (десь так 95-99% загальної кількості). Так от, ця "основна маса" задіяна тут "по ситуації" (нечасто, прямо скажемо). В інший час доводиться відовідно займатись іншими справами (їсти то хочеться кожного дня).
Таті Показати IP 25 Листопада 2017 09:37
Я була присутня на показі. Це був жах. Такої " пародії " я ще не бачила. Освітленяя було не для показу: Гарний макіяж моделей здавався хворобливим, Одяг страшно виглядав. Організація залишається на нульовому рівні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus