USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани проти продуктового кіоску у Старому місті

15 Вересня 2013 08:01
До Луцького міського голови Миколи Романюка готують звернення мешканці вулиць На Таборищі та Нестора Бурчака, інформує Волинська правда.

«Ми, мешканці вулиць На Таборищі та Нестора Бурчака, звертаємося до Вас по допомогу та сподіванням на розуміння», – йдеться у документі.

Лучани висловлюються категорично проти рішення виконавчого комітету № 372-3 від 19.06.2013 року щодо розміщення на місці перетину вулиць тимчасової споруди – продуктового кіоску.

«Ми вважаємо, що поява цього торгівельного пункту значно погіршить стан наших вулиць, що становлять частину старого Луцька. Крім того, ми вважаємо, що це різко негативно вплине на криміногенну обстановку нашого району.

Територія наших вулиць є історичною цінністю, поруч – Меморіал Слави, Військовий музей, Профілакторій СНУ, школа № 9. На наших вулицях виросло не одне покоління лучан, жоден із них не відчув брак торгівельних точок, оскільки магазинів, що забезпечують нас продуктами, цілком достатньо.

Крім того, на цій території проходить газопровід низького тиску.

Наполегливо просимо Вас, пане голово, не погоджувати паспорт прив`язки споруди (2 на 6 метрів), задля збереження неповторного історичного колориту наших вулиць та зелену зону, яких у Луцьку залишилося дуже мало», – йдеться у зверненні.

Зараз лучани продовжують збирати підписи, аби унеможливити заплановане зведення продуктового кіоску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мешканка міста Показати IP 15 Вересня 2013 12:12
це не "Старе місто", не зона заповідника, шановні журналісти! Це район 9 школи, стадіону, слідчого ізолятора!не вводьте в оману читачів своїми заголовками!
історик Показати IP 15 Вересня 2013 16:24
Які ви невігласи.Та візьміть нарешті інтелектуалів на службу. Який сором!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus