USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанин здобув «золото» у чемпіонаті України з мото дрег-рейсингу

23 Червня 2019 13:30
Лучанин Микола Романчук здобув перше місце у Другому етапі чемпіонату України з мото дрег-рейсингу, який відбувався протягом двох днів – 21 та 22 червня на луцькому військовому аеродромі.

Так, згідно з результатами змагань за Другий етап чемпіонату з мотоциклетного дрег-рейсингу-2019, луцький байкер Микола Романчук переміг у класі «МOTO до 1000 сантиметрів кубічних» на своєму Suzuki GSX R1000, що брав участь у змаганнях під номером «09».
У цьому ж класі Миколі вдалося обійти Сергія Вродзінського з Умані, який посів друге призове місце на своєму «залізному коні» BMW S 1000 RR під номером «13» та Роберта Саву з Червонограда, який здобув «бронзу», осідлавши Suzuki GSX R1000 під номером «256».
Читати ще: Драйв та швидкість незалежно від віку: у Луцьку змагалися топ-пілоти та «вуличні гонщики»

Також, у класі МОТО до 1000 кубів 5 та 6 місце вибороли луцькі мотобайкери Віктор Притолюк та Кліманов Артур, дещо поступившись спортсмену Тарасу Коту з Червонограда, який зайняв почесне четверте місце.

Щодо інших чемпіонів, то у класі MOTO UNLIMITED, «золото» здобув на своєму Suzuki GSX 1300 R одесит Григорій Філатов; «срібло» виборов Роберт Сава із Червонограда, а «бронзовим» чемпіоном став Сергій Вродзінський з Умані. Почесні четверте, п’яте та шосте місця, відповідно, зайняли лучани Микола Романчук, Віктор Притолюк та Андрій Шушмарук.
Читати ще: Палена гума та гул моторів: ТОП-пілоти змагаються за першість у Луцьку

У класі «МОТО до 600 сантиметрів кубічних» на своєму Kawasakі R5 переміг львівський байкер, член байкарського клубу LIONS, Дмитро Кувичко.
Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що до Луцька привезли найшвидший в Україні болід силою в 4 тис. «коней». Також на сайті йшлося про те, що під час автоперегонів у Луцьку в дрегстера «вибухнув» двигун.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 23 Червня 2019 14:49
Тi Лучани кожен вечiр здобувають золото пiд вiкнами летить , спiшить , пiдрiзае
Serjke Показати IP 23 Червня 2019 22:19
Чисто заруба джиксерів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus