USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі школярі представлять Волинь на Всеукраїнській олімпіаді з математики

25 Квітня 2018 17:48
Троє луцьких школярів візьмуть участь у І Всеукраїнській олімпіаді з математики для учнів 5–7 класів, яка проходитиме в Києві з 27 по 30 квітня. Волинь представлятиме двоє школярів з Луцького НВК №9 та учень гімназії №4 імені Модеста Левицького.

Можливість взяти участь в олімпіаді юні математики отримали завдяки підтримці Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», який профінансував витрати на дорогу, проживання та харчування. Про це повідомляє прес-служба Фонду.
Як розповіла член журі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, викладач східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Оксана Мекуш захід відбувається під егідою Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Раніше олімпіада проводилася лише серед учнів 8–11 класів. Цьогоріч організатори вирішили долучити й молодших школярів – учнів 5–7 класів.

«Дуже важливим нашим завданням є відкривати волинські таланти якомога раніше, розвивати їх з допомогою додаткових занять, участі у різних олімпіадах та турнірах, щоб вони випробовували свої сили і мали стимул для подальшого удосконалення знань і умінь», – переконана Оксана Мекуш.

Викладач зазначила, що учасників олімпіади було визначено за результатами міської олімпіади з математики для учнів 6 класу, обласної – для учнів 7 класу та 10-х міських математичних змагань імені М.П. Кравчука для 5 класу.

«Засновник Фонду Ігор Палиця підтримує обдарованих дітей і талановиту молодь, сприяє їхньому розвитку та заохочує до нових досягнень», – відзначив менеджер Фонду Дмитро Зінько.

Він подякував батькам школярів та вчителям за те, що виховують талановитих дітей, побажав успіху юним математикам та вручив сувенірні подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus