USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За чиї кошти утримують офіс Марини Порошенко

21 Лютого 2018 17:38
Чи використовують кошти держбюджету для утримання офісу першої леді України, розповіла Марина Порошенко під час візиту на Волинь.

Щодо того, чи повинні платники податків сплачувати закордонні поїздки, охорону та утримання офісу першої леді, Марина Порошенко під час спілкування з представниками ЗМІ відповіла, що держава не утримує її офісу, тому що її особистий офіс належить Благодійному фонду Порошенка і утримується за власні кошти.

З її слів, фонд співпрацює з громадськими організаціями в усіх областях. Від цих громадських організацій дізнаються про проблеми, які існують в області та шляхи їх вирішення. Йдеться про громадські організації, які об’єднують батьків дітей, які потребують особливих освітніх потреб.

Центри фонду в областях, з її слів, відкриватимуть, якщо виникне така потреба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 21 Лютого 2018 18:02
А хіба кошти фонду, не взяті у платників податків? Хіба особисті кошти П.Порошенка не з України походять?
конкретна ціль Показати IP 21 Лютого 2018 21:21
Новий вид туризму - збір дані .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus