USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

На стіні в центрі Луцька оселився кіт на кораблі. ФОТОРЕПОРТАЖ

4 Жовтня 2013 11:00
Кіт на кораблі з'явився на одній із стін Луцька в центрі міста. Будинок розмалювали активісти, які, кажуть, хочуть, щоб Луцьк став яскравішим.

«У планах є багато стін, хочу зробити декілька фасадів в Луцьку, але, на жаль, поки що не знаходиться ніхто, хто міг би профінансувати проекти. Доводиться все робити власними зусиллями з мізерною допомогою від влади і пересічних людей», - розповідає луцький художник And.


«Якщо погода дозволить, то до зими планую зробити акцію з друзями в районі центру - це може бути якась арка або попсована стіна, яку потрібно рятувати», - додає він.

Окрім того, надалі пропонується обрати стіни для розміщення малюнка, або висловити нові ідеї, як розфарбувати місто.

Стосовно того, чи Андрій малює сам, чи хтось долучається, хлопець зауважив: «В нашому місті є достатньо людей, які мають що сказати, показати тощо».

Зі слів художника, ніхто його захопленню особливо не заважає. «Якщо хочеш щось зробити по справжньому, то ніщо тебе не зупинить!!! Знаходиш можливість реалізувати свої ідеї!» - переконує він.


Окрім того, Андрій малює на замовлення і, каже, якщо комусь потрібно щось розмалювати, то можна сміливо писати на пошту [email protected].

Наостанок, Андрій дякує усім людям, які купували його авторські магніти для акції із зображенням символічних котів та магазину «Кіт Горошко», у якому можна було придбати сувеніри.
























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Forever Autumn Показати IP 4 Жовтня 2013 11:28
клааас!!!!!
Кр Показати IP 4 Жовтня 2013 11:43
Красавчик!! Продовжуй, корисна справа для громади та благоустрою нашого міста!! Небайдужі люди до долі Луцька із числа спонсорів знайдуться..
Корінний лучанин Показати IP 4 Жовтня 2013 12:06
Треба щоб були відремонтовані стіни, а потім розмальовувати! Ну не стикується розмальовка із руйнацією! Що,це стіну зміцнить! Рано чи пізно візьмуться стіну ремонтувати і ці замальовки будуть затирати. Хоча б із мешканцями будинку порадилися!
008 Показати IP 4 Жовтня 2013 13:26
а чому в такому затупікованому місці?
1 Показати IP 4 Жовтня 2013 19:10
де то саме?
Артем Показати IP 5 Жовтня 2013 07:48
Корінний лучанин, якщо такий розумний, то візьми і сам поремонтуй всі стіни! Тому сиди мовчки і радій тому, що у місті з'являються яскраві місця хоча б в такому варіанті!
Корінний л.- Артему до Артем Показати IP 5 Жовтня 2013 10:32
А ти що, без МІЗКІВ, не бачищ там треба ремонт робити! Я там не живу, нехай роблять ті, хто мешкає в тих будинках,а їм байдуже. Радіти чому? Цим дитячим розмальовкам. Давай все місто розмалюй, от буде радість! Напевно треба рахуватись з іншими людьми, і не нав'язувати свої смаки! ЗРОЗУМІВ ХЛОПАКУ! ЦЯ ХВОРОБА РОЗМАЛЬОВОК ПРОЙДЕ! Так що, треба вибирати УДАЧНІ МІСЦЯ і ХОРОШІ СЮЖЕТИ на тривалий час!Або нехай РОМАНЮК виділить певне виставкове місце і там буде конкурс і люди будуть приходити! В тебе ж "соображаловки" не вистачає! Так що сам сиди і мовчи і не вважай когось дурнішим!
Корінному до Корінний л.- Артему Показати IP 12 Листопада 2013 09:43
Як не їла душа часнику, то й тхнути не буде.
111 Показати IP 10 Жовтня 2013 22:46
Корінний лучанин Дитячі розмальовки це для таких людей як ти, які відстали у рівні розвитку. Тільки тупий скот дивиться на такі речі поверхнево, вникни,почитай про дану культуру,а потім уже критикуй.
Артем Показати IP 14 Жовтня 2013 15:20
Корінний л., я не вважаю, а знаю що дехто дурніший! Якщо ти занудливе, сіре створіння, то твої коментарі зрозумілі. Не думай, що всі люди такі, як ти! Успіхів в твоєму ч/б світі, совковий друже)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus