USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Луцькому підприємцю-візочнику дозволили не платити за розміщення МАФу

21 Лютого 2018 20:34
Лучанина з інвалідністю, якому погодили розміщення тимчасової торговельної споруди, позбавили необхідності сплачувати кошти за використання окремих елементів благоустрою міста.

Відповідне рішення члени виконкому прийняли під час чергового засідання, яке відбулося 21 лютого.

На виконкомі розглянули проект рішення про розміщення підприємцем Михайлом Новосадом стаціонарної тимчасової споруди на вулиці Стрілецькій, 41.

Як розповіла керівниця управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай, йдеться про розміщення кіоску для сезонної торгівлі на шість місяців – із 15 квітня до 31 жовтня.

Член виконкому Ігор Алєксєєв пригадав, що на минулому засіданні цьому ж підприємцю погодили розміщення кіоску-«кухля» на вулиці Лідавській.

«Я телефонував до цього підприємця. Він дійсно візочник і лише так може заробляти на життя. Пропоную підтримати цього чоловіка», – зазначив Ігор Алєксєєв.

Окрім того, член виконкому запропонував, аби підприємець не сплачував коштів за користування елементами благоустрою міста.

Підприємець, зі свого боку, зобов'язується утримувати тимчасову споруду в належному стані, встановити біля неї урни для сміття, не використовувати сонцезахисних елементів із логотипами торгових марок та оздобити об’єкт квітковими композиціями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus