USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Поблизу луцького ТРЦ затримали молодиків, які побили чоловіка

25 Березня 2017 11:13
Затримали молодиків, які побили чоловіка. Інцидент трапився 24 березня.

Про це повідомляють представники ТРЦ «ПортCity», охоронці якого і затримали розбишак.

Приблизно о 22.20 неподалік від ресторації «Брама» охоронці побачили бійку. Кілька молодиків у суперечці вдарили пляшкою чоловіка. Розбишаки почали втікати, втім трьох вдалося затримати. Охоронці одразу ж викликали «швидку допомогу», яка забрала постраждалого, та поліцію.

Поліції передали затриманих, яких і забрали до відділку для подальших слідчих дій. Окрім того, камери спостереження зафіксували втікачів, тож і їх невдовзі вдасться знайти.

Зауважимо, що побиття біля ТРЦ «ПортCity» вже набувають масового характеру.

Так, у середині січня група підлітків напала на 14-річну школярку, коли та гуляла торговим центром «ПортCity». Дівчину відвели в туалет, де жорстоко побили. А нещодавно відбулася ще одна бійка. Група хлопців побила 18-річного юнака 18-го березня біля «ПортCity». Спочатку збили з ніг, а потім добивали ногами і не зупинились навіть тоді, коли він втратив свідомість.

Ще один інцидент трапився 12-го березня близько 21:30 у Луцьку. Очевидці розповіли, що компанія кривдників була напідпитку. Коли ж нападники лишили побитого, той викликав друзів, які дали здачу. Розбірки припинили правоохоронці.

Зауважимо, що з приводу такої небезпечної ситуації в Луцьку, депутат Луцької міськради від фракції УКРОП Тетяна Янчук у своєму запиті до міського голови та начальника Луцького відділу поліції зазначила, що до неї звернулися мешканці міста та прилеглих будинків ТРЦ «ПортCity». Лучани просили вжити заходів щодо систематичного порушення громадського порядку на території торгово-розважального центру, посилити патрулювання та забезпечити громадську безпеку.

Втім, у відповідь правоохоронці розповіли, що патрулювати ТРЦ на постійній основі поліція не може, адже має чимало інших обов'язків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лол Показати IP 25 Березня 2017 11:35
Відпустять і навіть штраф не впаяють. Інфа 100%
Саня Показати IP 25 Березня 2017 11:50
Ну так завжди бандою на одного всі можуть. Взяти б цюшайку і толпою побити. Думаю шо це трохи б допомогло.
Гость Показати IP 25 Березня 2017 13:20
Безнаказанность порождает вседозволеность. Полиция обс*рается по-полной. Имп*т*нты в погонах.
Такі ми Показати IP 25 Березня 2017 13:46
Патріотів не люблять сепари і влада.... такі реалії сьогодення. На планеті -земля - війни, природні катаклізми, псіхоз , невроз, наркоманія, пияцтво.... моральний і духовний занепад... Таке враження , що всі ПСИХІЧНО ХВОРІ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus