USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Що відомо про стан чоловіка, якого в Луцьку на зупинці збило авто

27 Вересня 2021 11:49
У Луцьку на проспекті Відродження автомобіль «Фольксваген» вилетів на зупинку та збив 26-річного чоловіка. Постраждалого госпіталізували до лікарні у стані середньої важкості, наразі він перебуває в реанімації.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли в оперативно-диспетчерській службі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Як повідомили у швидкій, водій автівки, ймовірно, виїхав на зупинку, аби уникнути зіткнення з іншою машиною.

«Водій автомобіля «Фольксваген» виїхав на зупинку навпроти школи № 18, ймовірно, щоб уникнути зіткнення з іншим авто. У результаті він збив 26-річного чоловіка, який поспішав на роботу. Постраждалого у стані середньої важкості доставили в Луцьку міську клінічну лікарню. Попередньо у нього діагностували струс головного мозку, численні забої та закриту травму живота», - інформують в оперативно-диспетчерській службі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

У поліції підтвердили, що водій авто, який виїхав на тротуар та збив чоловіка, намагався уникнути зіткнення з іншим авто.

Згодом правоохоронці встановили особу водійки, яка у Луцьку «підрізала» Volkswagen. Очевидці аварії повідомили номер авто, яке спричинило аварію і зникло з місця події.

Зі слів поліції, за кермом Chevrolet була 26-річна жінка.

Як пише Суспільне, за кермом «Фольксвагена» був іноземець, алкоголю у його крові не виявили. Наразі правоохоронці вирішують питання про внесення відомостей в ЄРДР.

Нагадаємо, ДТП із постраждалим сталася вранці 27 вересня на проспекті Відродження в Луцьку.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Відродження Показати IP 27 Вересня 2021 12:24
Всюду, на зупинках, переходах повинни бути металеві стопчики безпеки, бо прид....ів - неучів за рулем все більше і більше. Ще краще, разом з водієм показово наказати автошколу, де вчівся цей шумахер.
Колік до Відродження Показати IP 27 Вересня 2021 13:11
Зупинка огороджена барєркою!? Як буде проходити посадка-висадка пасажирів? Скажіть як ви це собі уявляєте?
Петро до Колік Показати IP 27 Вересня 2021 13:34
Сходи на зупинку біля "ToR-Ba" і подивись, коли уяви не вистачає. Біля "Проміню" теж саме встановлено. Жити в Луцьку і нічого під носом не бачити.. Дивно..
valdis peish Показати IP 27 Вересня 2021 14:01
дурн*вате на Фольксваген видно летіло а не іхало дозволені 50км по місту - треба в стовб направляти машину шоб уникнути зіткнення
migel Показати IP 27 Вересня 2021 14:15
Як то кажуть - "бий в своїй смузі", але на практиці якраз - інстинктивно хочеш уникнути удару, і можеш ось так когось скалічити...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus