USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Спійманому на хабарі чиновнику Волинської ОДА оголосили про підозру

11 Грудня 2019 17:12
Сьогодні, 11 грудня, слідчі детективи поліції Волині за процесуального керівництва прокуратури області оголосили посадовцю управління екології та природних ресурсів Волинської облдержадміністрації про підозру в скоєнні ним злочину, передбаченого ч. 3 ст. 386 Кримінального кодексу України. Йдеться про вимагання та одержання службовою особою неправомірної вигоди, повідомляє поліція Волині.

Нагадаємо, що вчора слідчі детективи волинської поліції у співпраці зі співробітниками обласного СБУ та за процесуального керівництва прокуратури області викрили та припинили злочинну діяльність посадовця одного із структурних підрозділів Волинської облдержадміністрації. Зловмисник вимагав і отримав неправомірну вигоду від суб’єкта господарської діяльності за сприяння у вирішенні питання щодо надання дозволу на викиди шкідливих речовин в атмосферу.

Посадовця управління екології та природних ресурсів Волинської облдержадміністрації Юрія Козлова правоохоронці затримали під час одержання другої частини неправомірної вигоди в розмірі 1,5 тис грн.. Напередодні вони також задокументували факт одержання чиновником першої частини неправомірної вигоди – 5 тис грн.

Санкція статті, передбачає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від п’яти до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади з конфіскацією майна.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олег Показати IP 11 Грудня 2019 18:00
Кримінальний кодекс України Стаття 386. Перешкоджання з'явленню свідка, потерпілого, експерта, примушування їх до відмови від давання показань чи висновку Докладніше: https://kodeksy.com.ua/
Коля Показати IP 11 Грудня 2019 18:29
Дати премію або підвищити. Ну як завжди.
Анонім до Коля Показати IP 11 Грудня 2019 23:06
Ні, премію іншим дадуть, і підвищать. У всякому випадку вони так думають. Для нового голови ОДА це хороша ознака, звідки треба робити чистку від л@йна.
ігор Показати IP 11 Грудня 2019 23:30
мало взяв, того і зловили, брав би в баксах , все бкло б добре

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus