USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У луцькому військовому госпіталі встановили нову систему кисневого забезпечення

23 Жовтня 2018 16:34
Із результатами відновлення обладнання кисневого забезпечення у Луцькому військовому гарнізонному госпіталі, встановленого за виділені із міського бюджету кошти в розмірі 200 тис. грн, представників влади ознайомив начальник госпіталю, полковник Василь Криворучко.

Зокрема, із робочим візитом до госпіталю завітали секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук, начальник відділу оборонно-мобілізаційної і режимно-секретної роботи Ніна Бенесько та начальник управління охорони здоров’я Микола Якимчук. Про це інформують на сайті міської ради.

Для функціонування системи кисневого забезпечення заклад було обладнано місцем для кисневих балонів, що відповідає вимогам експлуатації. Окрім того, система має новітнє автоматизоване обладнання, що дозволяє регулювати подачу кисню та його насиченість залежно від потреб пацієнта.

«Система подачі кисню є надзвичайно важливою для збереження життя людини. Ця система зараз є фактично в кожному відділені. Це те, про що госпіталь нас просив в першу чергу. Безумовно, ми й надалі будемо допомагати закладу, адже тут лікуються та проходять реабілітацію багато луцьких військових», - розповів Ігор Поліщук.

Під час візиту посадовці ознайомились також із перебігом ремонтних робіт у госпіталі та нагальними потребами закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus