USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцькому замку – видовищний турнір з ММА. Фото

24 Червня 2018 21:06
Бійці з Франції, Туреччини, Узбекистану, Азербайджану, Білорусі, Словаччини протистоять представникам клубів клубів «Прайд», «Воїн», «Гарда» та «Легіон» в обласному центрі Волині.

ІІ Міжнародний професійний турнір зі змішаних єдиноборств «Воїни Любарта» відбувається у Луцькому замку 24 червня.

Так, аби збільшити зацікавленість до турніру напередодні представники луцьких клубів влаштували два відкриті тренування на Театральному майдані та у Центральному парку імені Лесі Українки, а учора відбулося представлення та зважування бійців. Зазначимо, що генеральним партнером турніру є Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

На офіційному відкритті турніру ведучий заходу Андрій Зубенко наголосив, що минулого року був даний старт, а сьогодні знову ж на День молоді ця традиція продовжується, тож глядачів знову чекають неперевершені бої. Відтак, він закликав вболівати за своїх улюбленців.
Головний суддя змагань, президент клубу бойових мистецтв «Прайд» Олександр Кулаков зауважив, що сьогодні глядачі побачать виступи найтитулованіших бійців змішаних видів бойових мистецтв – це і козацький двобій, і бойове самбо, і панкратіон тощо.

«Спортсмени активно тренуються, виступають на змаганнях, здобувають нагороди, і вони дійсно заслуговують, щоб битися на такому високому рівні, адже «Воїни Любарта» - рейтинговий турнів, який відкриє дорогу нашим хлопцям на більш престижні міжнародні змагання. На жаль, сьогодні в нашій державі спорт, зокрема неолімпійські види, є прерогативою ентузіастів, тому я хочу, аби ви підтримали сьогодні наших спортсменів», - закликав Олександр Кулаков та виразив сподівання, що бійці стануть справжнім прикладом того, що своєю працею можна досягти великих успіхів.
Своєю чергою, радник міського голови та голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Ігор Поліщук привітав усіх зі святом спорту, яке відбувається в особливому місці – Луцькому замку.

«Хочу подякувати організаторам та усім тим, хто доклав зусиль до того, щоб сьогодні у нашому місті відбулися змагання міжнародного класу. Також я дякую Ігорю Петровичу Палиці за підтримку цих змагань, адже вона є дуже суттєвою. Проводити такі змагання надзвичайно важливо, адже я бачу, що тут багато дітей, і я переконаний, що частина з них подивившись ці змагання попросять свої батьків, аби вони відвели їх на секцію змішаних єдиноборств або, можливо, на інший вид спорту. Дуже важливо заохочувати дітей займатися спортом, який формує характер та орієнтацію на досягнення результату», - зазначив Ігор Поліщук та додав, що Луцьку дуже престижно приймати такі змагання, адже іноземні гості зможуть побачити наше місто та розкажуть про нього у своїх країнах, а це формує імідж Луцька.
Заступник міського голови Костянтин Петрочук відзначив, що йому приємно бачити велику кількість молодих облич, тож він привітав усіх глядачів та побажав спортсменам перемоги.
Варто зазначити, що Андрій Кулаков передав подяку за допомогу в організації турніру Ігорю Палиці, а також вручив подяку директору обласної школи вищої спортивної майстерності Андрію Авраменку.
Безпосередньо перед самими боями відбувся модельний показ від«GraceModel House».
А згодом настала черга бійців демонструвати свої можливості в октагоні. Жоден з них не хотів віддавати перемогу своєму супернику, а вже стартові поєдинки показали, що бійці дуже майстерні, адже вони виконували просто неймовірні кидки та удари.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
11 Показати IP 24 Червня 2018 21:53
Фінансуйте спорт, хай нація буде здорова.
Джек до 11 Показати IP 24 Червня 2018 22:44
Здорова,з відбитою ногами головою.хватить вже кличка
11 до Джек Показати IP 24 Червня 2018 23:14
Головне здорова, не депутат!
Капец Показати IP 25 Червня 2018 01:05
Що за спорт, навіщо таке показувати дітям, дівчатам? Як мужики пи.дяться, що це за спорт.
Юля до Капец Показати IP 25 Червня 2018 10:23
Ну да,краще ходити дивитись як хлопці в клубах витанцьовують і пивко п"ють! Це спорт,який заслуговує поваги і викликає захоплення. Особисто, як дівчина просто в захваті. Все технічно і попрошу вас не називати це "пи.дяться",там все по правилах і контролюється суддею.
Джек до Юля Показати IP 26 Червня 2018 19:01
Правила в боях без правил?
АТОшник Показати IP 25 Червня 2018 15:33
Ви б краще розказали, як той Кулаков в Білорусь їздив на ватиний турнір і стояв з медаллю у вигляді червоноі зірки з георгієвською стрічкою. Чи як завжди "спорт поза політикою"?)))
Кех до АТОшник Показати IP 26 Червня 2018 17:54
І що?
Роман Показати IP 25 Червня 2018 16:24
Дякую за такий чудовий захід. Проте хотілося би звернути увагу на кілька мінусів : 1)сидяче розміщення. Особливо на "сіні" вони низькі і майже нічого не видно. Краще при можливості ставити лави, які стояли з лівого боку по кругу де тільки можна це зробити ( багаторівневі , не знаю як вони правильно називаються ) 2) у момент придбання вхідного браслету, щоб надавали відразу програму боїв ( а то деякі мали, а я тільки вкінці побачив що така існує ). 3)колонки ставити знизу октагону, а не по боках ( слава богу десь всередині заходу хтось їх забрав). Загалом дуже дякую учасникам, організаторам, спонсорам за приємний день. Однак зверніть увагу на ці пункти і в наступний раз все буде ідеально .
Джек Показати IP 26 Червня 2018 19:02
Хтось шось виграв вобще?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus