USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку просять встановити «лежачого поліцейського» поблизу ДНЗ

25 Березня 2017 09:00
На вулиці, де неодноразово у ДТП страждали діти, просять встановити «лежачого поліцейського».

Електронну петицію з проханням встановити гасій швидкості («лежачий поліцейський») на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів навпроти ДНЗ № 19 зареєструвала 24 березня Наталія Шух.

У петиції йдеться про те, що 5 Листопада 2013 року сталася ДТП на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів навпроти ДНЗ № 19, внаслідок якої померла дитина.

Авторка петиції, подала в Луцьку міську раду та інші органи колективна заяву, підписану батьками дітей, які відвідують садочок, про встановлення на цій ділянці дороги гасія швидкості («лежачого поліцейського»). У відповідь на заяву повідомили, що гасія швидкості на цій ділянці перед діючим переходом розмістити не можуть, але облаштують ще один пішохідний перехід.

«22.03.2017 знову на тій самій дорозі навпроти ДНЗ № 19 на пішохідному переході була травмована автомобілем дитина. Прошу повторно розглянути питання про встановлення гасія швидкості (лежачого поліцейського), адже там постійно небезпечно переходити дорогу, швидко рухається транспорт, водії не зупиняються перед пішохідним переходом», - наголошує авторка петиції.

Зауважимо, це не єдине місце у Луцьку, де батьки просять лежачого поліцейського. Так, проблемна ділянка дороги на вулиці Гнідавській, поблизу 14 гімназії. До слова, 22 березня там збили дитину.

Речниця Патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, підтвердила факт ДТП. Дитина переходила дорогу на пішохідному переході, коли потрапила під колеса «Таврії».

Хлопчик отримав забій верхньої частини бедра, але не був госпіталізований. До слова, водій авто був тверезий.

Батьки, які водять дітей до школи, просять встановити обмежувач швидкості, але у відповідь отримують відписки, що він там не передбачений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 25 Березня 2017 09:36
На Інтернаціоналістів діти переходять і в НВК 26. На переході можна стояти довго бо з ранку потік машин ніхто не зупиняється ще й женуть як нарвані. Дівчинку збили слава Богу що жива.........
111 Показати IP 25 Березня 2017 11:31
Вожу в школу двох діток в перший клас НВК 26. Я розумію що всі поспішають, але коли стоять на переході 10 дітей, і мало яка машина зупинеться що б пропустити, це занадто..... Дівчинку. що збили якщо я не помиляюся навчається в 7-му класі.Це ж до якого класу мені прийдеться водити дітей...... щоб не переживати..... чи дойдуть до школи! Терміново треба приймати якісь мір, щоб дітям було безпечно переходити дорогу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus