USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку затримали іноземця з підробленими документами

15 Лютого 2019 11:31
У Луцьку викрили 33-річного іноземця, який використовував посвідку на тимчасове проживання із підробленим відтиском штампа про реєстрацію.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Встановлено, що у січні 2019 року оперативники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними із торгівлею людьми головного управління Національної поліції у Волинській області спільно із співробітниками управління служби безпеки України у Волинській області викрили 33-річного іноземця, котрий пред’явив органам місцевого самоврядування посвідку на тимчасове місце проживання, видану на його ім’я, із підробленим відтиском штампа про реєстрацію.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження та оголосили про підозру в інкримінованих злочинах, передбачених ч.3 та ч.4 ст.358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus