USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцький зоопарк знову підкинули повну коробку цуценят

24 Листопада 2017 13:30
Директорка зоопарку обурена й готова встановлювати відеонагляд, адже не знає, що робити з цьогорічною тенденцією: лучани постійно залишають біля входу кошенят та цуценят.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала Людмила Денисенко.

Цього разу неподалік від входу невідомі залишили шістьох песиків.

Як зазначає директорка, кожен працівник зоопарку вже має в себе декілька підкинутих тваринок. Та додає, що у місті створене інше комунальне підприємство («Ласка», - ред.), яке має займатися безпритульними тваринами.

«Чи на базі зоопарку створювати відділ підкинутих тварин? Та вводити нові штатні одиниці?» - запитує Людмила Денисенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ннн Показати IP 24 Листопада 2017 13:53
директорка мабуть піклується тільки про диких тварин...
123 Показати IP 24 Листопада 2017 14:20
А що, хтось дивується? Дуже в дусі нашого сьогоднішнього суспільства. Подумати головою - куди будеш цуценят дівати, коли жива істота їх приведе (природа така, ага), чи що буде коли через пару років у дитини на тварину з'явиться алегрія - мізків не хватає. Потім підкидати всім підряд, чи розмістити оголошення "Віддам тварину тільки у добрі руки" (з дибільними, як по ситуації, вимогами до людини яка погодиться допомогти і забрати, тапу "годувати тільки якісними кормами") - так це без проблем. Аналогічно як при "плотських утіхах" - про контрацепцію не задумуватись, на аборт мізків не вистачає ("це ж гріх"), зате зробити потім дитину і все що з нею пов'язане "головним болем" інших, так це запросто. А чому "в дусі сьгоднішнього суспільства" - бо зараз всі дуже милосердні, гуманні, щирі... Рівно до того моменту, коли ці всі чесноти забезпечуються коштом і часом інших.
А Показати IP 24 Листопада 2017 14:29
звідки ви знаєте, що це саме хазяї підкидають тих тваринок? а може то просто сторонні люди, які проходиди повз викинутих на вулицю нещасних і таким чином зробили для них, що змогли? Чи ви вважаєте, що кожен може приперти до себе в малогабаритну квартиру виводок цуценят і їх утримувати? а може то підлітки чи діти їх знайшли і вам принесли, теж зробили що могли. Відеонагляд вони встановлять, і що далі зробите? Доб"єтесь тільки того, що топити їх більше будуть. А з "Ласкою" і самі можете домовитись, вам це простіше, ніж підлітку з вулиці.
Просто Показати IP 24 Листопада 2017 14:30
Кожна істота має право на життя. 0,05% від тих коштів, що тратяться з бюджету на непотріб - могла б все це врегулювати. Я не проти щоб збільшити фінансування звіринця, але щоб ви розуміли своє призначення.
Цинік до Просто Показати IP 24 Листопада 2017 14:50
Оприлюдніть ваші розрахунки, будь ласка. Скільки коштів "тратяться з бюджету на непотріб" (з уточненням якого саме бюджету - країни, області, міста, підприємства, дяді Васі, і що саме мається на увазі під непотребом), скільки потрібно щоб "все це врегулювати" (з уточненням - що конкретно мається на увазі під всім цим, по пунктам). Відповідно, буде зрозуміло - чи достатньо для цих потреб 0,05%, чи потрібно таки більше, приміром 0,08%.
123 Показати IP 24 Листопада 2017 19:34
А у київському зоопарку "Котяче містечко" для безпритульних чотирилапих https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=wfDOUb2HkCk

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus