USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку підприємцям запропонували скинутися на дорогу. Ті згідні, але хочуть знати більше.

27 Жовтня 2009 12:09
Підприємства, що розміщені на вулицях Заньковецької та Вахтангова, що у районі Вишків, візьмуть дольову участь у ремонті асфальтового покриття на цих вулицях. Про це 27 жовтня розповів луцький міський голова Богдан Шиба, - інформує репортер «Волинських новин».
Розмова з підприємцями, за словами луцького керманича, відбулася минулого тижня.
Як повідомив виконавчий директор ТзОВ «Алювіжен» Олександр Кащук, така пропозиція від «Луцькавтодору» їм дійсно надходила, і компанія готова «працювати за цією схемою».
Підприємці розповідають, що їм запропонували частково профінансувати тимчасовий ремонт вулиць Заньковецької і Вахтангова – для того, аби зберегти покриття на зиму. А оскільки наразі йде процес узгодження, невідомо, скільки всього компаній братиме участь у «складчині», скільки грошей планують зібрати загалом, а також незрозумілі ряд інших організаційних питань – то представники бізнесу відмовляються озвучувати свої остаточні рішення.
До речі, як повідомив Богдан Шиба, ремонт вулиці Героїв УПА, від якої і відгалужується вулиця Заньковецької, - на завершальній стадії. «Залишилося ще покласти 200-250 метрів основного покриття. Ці роботи планувалося завершити сьогодні, проте цьому перешкодив вранішній дощ» - сказав міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus