USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Любомлі відзначили День міста

14 Червня 2011 15:59
У Любомлі на Волині 13 червня відзначили День міста.
Жителів та гостей райцентру привітали міський голова Анатолій Гірикович, голова райдержадміністрації Олександр Дзядук. Про це інформують у райдержадміністрації.
Під завісу урочистої частини відбулося нагородження подяками і подарунками від міської ради. Відзначали керівників підприємств, установ, організацій, підприємців, окремих жителів райцентру за найкращий стан благоустрою на прилеглих територіях та обійстях.
Свої таланти продемонстрували також аматори сцени з різних куточків Любомльщини, серед яких було чимало переможців районних та обласних конкурсів різних років.
У місті також проходив день відкритих дверей в районному краєзнавчому музеї, виставки робіт гуртківців районного будинку школяра та станції юних техніків, а також виробів учнів Любомльського професійного ліцею, конкурси, козацькі забави, розіграш лотереї, інші розважальні заходи.
Виставку приватної колекції «Любомль на фотографії початку ХХ століття» представив землякам місцевий і краєзнавець Микола Дзей.
Довідково:
Любомль – місто районного значення у Волинській області, райцентр Любомльського району. Перша писемна згадка про місто датується 1287 роком.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus