USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волейбол: екс-лучанка перемогла в Першій лізі Польщі

27 Квітня 2017 18:11
Колишній гравець луцької волейбольної команди «Волинь» білоруська легіонера Олена Лозюк виборола золото Першої польської ліги у складі варшавської «Вісли».

Тепер перед столичною командою стоїть завдання перемогти в іграх плей-офф за вихід в Орлен-лігу у ВК «Островець-Свентокшиський». Матчі проводяться в квітні-травні на майданчиках обох команд доки одна з них не набере три перемоги. Варшавська команда три сезони відіграла в Першій лізі і тепер знову отримала змогу повернутись в Орлен-лігу. Керівництво команди не приховує, що весь цей час будували боєздатний колектив для елітного чемпіонату.

«Перемоги – це справедливо заслужені нагороди для спортсмена за ті зусилля, що він віддав своїй справі, своїй команді. Я виступала в Білорусі, Україні, зараз в Польщі, і з кожною своєю командою хочеться бути першою. Такі трофеї потім нагадуватимуть про хороший час проведений в цьому колективі», - розповіла Лозюк.

Нагадаємо, у луцькій «Волині» Олена виграла Кубок України і срібло Суперліги. Рідним клубом для дівчини є брестське «Прибужжя».

Зазначимо, у варшавському клубі також грає Олена Новгородченко, відома українським любителям волейболу своїми виступами за южненський «Хімік» та черкаський «Круг».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКІ ВОЛЕЙБОЛІСТКИ ВЗЯЛИ БРОНЗУ СУПЕРЛІГИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus