USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Клімчук пообіцяв, що поговорить з Януковичем про нове звання для волинської співачки

29 Листопада 2010 10:10
Під час концерту заслуженої артистки України Зої Комарук голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук сказав, що найближчим часом підготує подання на ім’я Президента України на присвоєння співачці звання Народної артистки України.

«Ми найближчим часом підготуємо подання…», сказав Клімчук і додав, що важливим аргументом для Президента мають стати схвальні овації глядачів. Глядацький зал вибухнув оплесками і вигуками «Так!», «Браво!», «Даєш Народну!».

«Синку, ти запиши оце все, аби було що показати Віктору Федоровичу», - звернувся Клімчук до відеооператора, який знімав концерт.

Концерт Зої Комарук «Летять роки пісенним зорепадом» відбувся 28 листопада у Палаці культури міста Луцька з нагоди 60-річного ювілею співачки.

Як було зазначено під час концерту, Зоя Комарук виконувала «лише найулюбленіші свої пісні», сереж яких чільне місце займали відомі і популярні романси.

Цікаво, що романс із кінофільму «Дни Турбиных» співачка виконала українською мовою: "Грона духмяні акації білої..."

Пісню «Найдорожча», яку Зоя Комарук присвятила своїй мамі, що теж була присутня на концерті, співачка виконала під акомпанемент свого внука: на роялі грав студент першого курсу Волинського училища культури і мистецтв Дмитро Пушка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
filadelfos Показати IP 29 Листопада 2010 13:30
вот! давно пора))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus