USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лесь Подерв’янський презентує епічні п'єси, приправлені гострим слівцем*

15 Лютого 2019 13:56
Лесь Подерв’янський запрошує слухачів на зустріч 17 березня в Будинок офіцерів у Києві. Це буде вечір у притаманній лише йому манері виконання, вечір сильних та актуальних на сьогодні творів. Подерв’янський обіцяє презентувати іронічно-сатиричні п’єси, приправлені гострим слівцем. Погодьтесь, вже декілька поколінь встигли зрости на його «Гамлеті», який дуже швидко розібрали на цитати.

Цього разу вечір отримав назву – «Епічні п’єси у виконанні автора. Лесь Подерв’янський». Детальнішу інформацію Ви можете отримати на сайті TicketsBox.

Лесь Подерв’янський відомий художник, картини якого займають почесне місце в приватних колекціях не тільки українських поціновувачів мистецтва, але й закордонних: в Америці, Швеції, Німеччині, Росії. А писати автор почав ще в далекі роки військової служби. Це були невеликі листи друзям. Повернувшись з армії, він не припинив свої записи, та читав лише у колі найближчих друзів. В один з таких вечорів читання виникла ідея записати п’єси Леся на касети і поширювати в маси. Коли в країні інтернет став загальнодоступним, ці записи були переформатовані і почали поширюватись в мережі. Молодь з захопленням слухала твори, які читав сам автор, передавала їх з вуст у вуста, розбираючи на цитати та крилаті вислови. Адже Лесь Подерв’янський став єдиним автором, який писав у власноруч створеному жанрі, де слова не добирались і речі різко називались своїми іменами.

Автор висвітлює у своїх творах справжні реалії українського життя. Він зачіпає теми радянського існування, національних міжусобиць, життя богемної верхівки та багато інших актуальних тем. Його слово звучить дуже влучно та особливо гостро, чим підкреслює трагічність ситуації.

Будь-який, виступ Леся Подерв’янського у Києві, завжди користується великим ажіотажем. Багато людей приходить послухати автора вживу та поспілкуватись на різні теми. Слухачі цінують думку письменника і шукають в ній підтримку своїм думкам та судженням.

Згодом, Лесь Подерв’янський почав видавати свої книжки, ще більше популяризуючи свою письменницьку творчість. За деяким творами Подерв’янського створили театральні вистави, які користуються великою популярністю. Звісно, що вхід на них можливий лише повнолітнім глядачам.

Щоб знати коли і де, наступного разу виступатиме Лесь Подерв’янський, радимо зазирнути на сайт TicketsBox. Це платформа нового квиткового оператора, де представлена вичерпна інформація стосовно цікавих та неординарних подій в культурному житті не лише столиці, але й інших міст. Ви з легкістю можете самостійно обрати квиток та оформити онлайн заявку на придбання. Здійснити 3D тур концертними залами та майданчиками, у пошуках зручного місця для перегляду обраної події. Вам будуть надходити повідомлення, про заплановані цікаві події і Ви одним з перших матимете змогу зарезервувати квитки. Команда TicketsBox завжди дбає про своїх клієнтів та працює над удосконаленням надання послуг для Вас. Незабаром на користувачів чекають нові зручні пропозиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus