USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Майдан Грушевського в Луцьку хочуть «оживити»

22 Червня 2017 15:14
Розважальні та культурно-мистецькі заходи планують проводити в Луцьку на майдані Президента Грушевського. Зокрема двічі на рік там будуть проводити ярмарки.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 21-го червня.

Зі слів начальника управління містобудування та архітектури Леоніда Герасимюка, замовник бере на себе зобов’язання доглядати за майданом та обладнанням на ньому.

Для проведення ярмарків, Товариство з обмеженою відповідальністю «Розважальний центр «Промінь» встановлюватиме тимчасові дерев’яні конструкції візуально подібні до тих, які виставляють на Театральному майдані.

Аби впорядкувати проведення ярмарків, член виконкому Ігор Муковоз запропонував встановити чіткі дні для цих подій.

«Давайте чітко визначимо дні, щоб не виникало якихось проблем подальших. Бо нас просять їх встановлювати у «святкові» дні, а це розмите питання. Просто не хочеться, щоб ті дерев’яні споруди стояли весь час», - зауважив Муковоз.

На це представник забудовника Андрій Маруняк пояснив, що конструкції виставлятимуть лише двічі на рік.

«Забудовник звертається до вас, аби наповнити життям цю площу, щоб оживити її. Тому «Промінь» бере на себе догляд за територією й планує проводити святкові дійства. Щодо конструкцій для ярмарків, то вони виставлятимуться лише із середини грудня до середини січня та на святкування Дня незалежності, не частіше, бо монтаж та демонтаж – це дороговартісний процес», - запевнив Маруняк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Бугай Показати IP 22 Червня 2017 15:35
Традиційно біля «Проміня» базари, по визначенню, не проводились і не планувались! копійка до копійочки тож чешуться руки заходи проводити... залиште майдан в спокої! просять їх встановлювати у «святкові» дні, ще краще встановіть в "критичні" дні в себе на городі. коли вже нажретеся ?
Іван Показати IP 22 Червня 2017 18:39
Бариги без базару жити не можуть.
Петро Показати IP 22 Червня 2017 19:36
Спочатку вбити, а потім оживляти... Совок нєубієнний: "боротьба з урожаїв"... Що посіяв "Вєрсраль", саме те й пожинаємо на площі де пам'ятник Грушевського розчинилися на фоні бидлоархітектурних форм. Навіть безкоштовна роздача "ніштяків" 2 рази на рік не зробить цей немає людянішим, а базарі в нас вистачає, не вистачає лише коштів на них.
галя Показати IP 22 Червня 2017 19:59
Оживіть ліпше деревами, тими що повирубували.Затінку в спеку не знайдеш. Де величезні ялини що росли біля входу?
Юля до галя Показати IP 22 Червня 2017 20:26
Ви праві, така краса була- ці ялинки. А зараз коробка, яка нагадує овочесховище. А на кругу це чудо жовте, що спорудила газконтора- це жах !
Дебілам депутатам Показати IP 23 Червня 2017 20:18
Заберіть звідтіль Грушевського і не ганьбіть історію України

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus