USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ківерцівському районі просять відновити будинок культури

3 Лютого 2017 20:14
Близько мільйона гривень потрібно для того, аби повернути до життя найбільший культурний заклад в окрузі села Журавичі.

Про це йшлося під час 10-ї чергової сесії Волинської облради сьогодні, 2 лютого.

Депутат Юрій Ройко повідомив, що до обласної ради звернулись представники Журавичівської сільської ради Ківерцівського району, до якої відносяться села Миково та Домашів, з проханням відремонтувати будинок культури.

Цей заклад є найбільшим в окрузі, проте знаходиться в аварійному стані: пошкоджена покрівля, відсутня система опалення, є ймовірність обвалу стін та стелі фойє. Відтак, культурно-масові заходи тут організовують лише в теплу пору року.

Локальний кошторис на капітальний ремонт становить мільйон 95 тисяч гривень. Відтак, селяни просять включити об’єкт в перелік інноваційних проектів за кошти обласного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в 2017 році на умовах співфінансування з місцевих бюджетів.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оля Показати IP 9 Лютого 2017 16:24
А що є лишні гроші в обласному бюджеті? Краще віддати ці кошти на школи, дошкільні заклади,лікарні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus