USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рокери «BRUTTO» розірвали луцьку «Оперу»

14 Жовтня 2017 11:49
Білоруський рок-гурт «BRUTTO»представив у Луцьку нову концертну програму на підтримку свого третього альбому «РОКІ».

Концерт відбувся у нічному клубі «Opera» 13 жовтня.

1 вересня білоруський рок-гурт відсвяткував третю річницю з дати cтворення. За цей час фронтмен Сергій Міхалок і його команда встигли записати три альбоми, зняти 23 кліпи та побувати на десятках рок-фестивалів у різних країнах світу. Також рокери виступали й на «Бандерштаті», втім цьогоріч на фестивалі українського духу «BRUTTO»не грали, тож луцька публіка дуже зраділа, коли побачила Луцьк у списку міст, в яких пройде тур на підтримку нового альбому.

«Кто мы?! – «BRUTTO»! Что мы хотим?! – Чтоб было круто!» - такою традиційною текстівкою-привітанням розпочався концерт білоруських рокерів. Українська, білоруська, російська – такі мови можна було почути у виступі «BRUTTO». Окрім 12 пісень нового альбому, серед яких 4 пісні написані на слова Сергія Жадана (український поет, - ВН), білоруська команда зіграла відомі хіти з минулих альбомів: «Воины света», «Гарри», «Родны край», «Гири», «Мяч». Мабуть, нічний клуб «Opera» «бачив» таке лише під час виступів білоруського гурту – віддані фанати постійно слемилися, відриваючись під запальні гітарні ритми, розбавлені духовими інструментами. Серед нових пісень, які особливо припали до душі луцьким фанатам «BRUTTO», - «Середні віки» та англійська пісня «Cambodia».

Опісля двохгодинного виступу луцькі фанати гурту були дуже вдячні та кликали музикантів на біс, втім рокери не схотіли зіграти ще одну пісню, але це не зіпсувало загального враження від концерту, адже на виході ще досі чулося: «Кто мы?! – «BRUTTO»! Что мы хотим?! – Чтоб было круто»!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валентин Показати IP 14 Жовтня 2017 14:33
Живе Беларусь!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus