USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ТІК у Луцьку навчив дітей пісні, за яку «дядя Табачник може не дати диплом». ФОТО

25 Квітня 2010 15:00
Учасники гурту ТІК учора в Луцьку відіграли концерт, поспілкувалися з глядачами інтернет-телебачення «Волинських новин» та подарували два квитки на концерт за краще питання одному з глядачів прямого ефіру на «ВН».

Під час двогодинного шоу, що пройшло у кіноконцертному залі «Промінь» в рамках всеукраїнського «Народного туру» Віктор Бронюк і компанія дарували глядачам драйв і веселий настрій.

Причому глядачі оцінили не лише стьобні і веселі пісні «Тверезості і культури», але й живий звук команди музикантів ТІКу, де домінували духові інструменти.

Цікаво, що спонсор туру – торгова марка «Медовуха» влаштувала у фойє «Променя» безкоштовну дегустацію своєї продукції. Як зізнавалися окремі глядачі, їм це додало хорошого настрою і бажання «на всю» потанцювати й повеселитися.



Серед усім відомих і популярних хітів Віктор Бронюк заспівав і жартівливу пісню «Ой піду я на гору крутую».


Перед цим зі сцени співак зауважив: «Якщо в залі є діти – я вас прошу: не співайте цю пісню у школі, а то вам дядя Табачник може не дати диплома».


Перед концертом Віктор Бронюк відвідав редакцію інтернет-видання «Волинські новини», де поспілкувався з глядачами інтернет-телебачення.

Веселун Бронюк відповідав на питання у своєму «фірмовому» стилі – з жартами і анекдотами. Зокрема на запитання, «як все-таки правильно – олЕні чи Олені?» гість зізнався, що тут така ж різниця, як між «портфЕлем» і пОртфелем»: в портфель кладуть докумЕнти, а в портфель – докУменти.

До речі, автор питання про Оленів – активна учасниця спілкування під ніком «Петрівна» отримала від ТІКу обіцяний приз за краще питання - два запрошення на концерт.

Бронюку запам’яталося таке питання «Петрівної»: «А чо Ви такий сумний? Я Вас таким весельчаком всю жизнь уявляла... Невже лучани зустріли не гостинно? То Ви кажіть - розберемося!»


Порозмірковувавши трохи, Бронюк сказав: "Давайте Петрівні дамо. Все-таки активна жіночка і казала що якщо треба, то вийде на вулицю і почне бити всіх тих, хто буде з поганим настроєм. Так що сьогодні на вулицю з поганим настроєм не виходьте. А Петрівна отримує запрошення на концерт".

Відеозапис розмови з Віктором Бронюком дивіться на «ВН» найближчим часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Zozul'ka Показати IP 25 Квітня 2010 19:02
Так, і, справді, ТіК - це шаленого драйву потік!!!!
))) Показати IP 26 Квітня 2010 16:17
Классные чуваки!!! а все-таки "ой тихую, ой тихую" лучше всего исполняет традиционный женский хе... ой, хор )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus