USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У луцької музшколи №1 рекордні здобутки: 250 лауреатів різних конкурсів

21 Квітня 2018 20:38
Творчий звіт Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена відбувся 21 квітня у луцькому Палаці культури. Десятки номерів, колективні та сольні виступи презентували лучанам вихованці закладу і їхні викладачі.

Концертна програма тривала близько двох годин.

Директор Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена Ольга Чуріна розповідає, що заклад налічує 650 учнів, а творчих колективів аж 22.

«Серед наших знакових досягнень те, що ми вперше провели цього року відкритий конкурс піаністів «Шопенівська весна», міжнародний мистецький проект «Музика понад кордонами», здійснили 16 великих тематичних концертів в школі (для воїнів АТО, різдвяні тощо). Також було 2 виїзні концерти у села неподалік Луцька.

Цього року ми вже маємо 250 лауреатів обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів, що є дуже великою кількістю і такої цифри ще ніколи не було на квітень. Також сьогодні наша юна піаністка Тереза Ролінгер-Верзун в другому турі міжнародного конкурсу в Брюсселі здобула друге місце, представляючи Україну», - розповідає Ольга Чуріна. Та зауважує, що цьогорічна концертна географія доволі цікава: Греція, Польща, Угорщина, Білорусь.

На концерт завітали юних талантів завітали і представники Луцької міської ради. Вітаючи присутніх, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук подякував за чудовий концерт.
«Я високо ціную роботу викладачів музичної школи, зокрема директора, і ми бачимо високі результати їхньої роботи. Ми хочемо, щоб викладачі та діти працювали у комфортних умовах, а тому вже цього року відбудеться капітальний ремонт концертної зали музичної школи. На ці потреби вже виділено більше 4 мільйонів гривень», - розповів Ігор Поліщук.

Та додав, що на рояль, який належить школі та потребує ремонту, вже виділили 220 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus