USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відбувся благодійний новорічний вогник «У Новий рік з добром і радістю» . ФОТО

23 Грудня 2010 12:40
Для дитячого будинку «Сонечко» в Ківерцях та Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини на благодійному новорічному вогнику «У новий рік з добром і радістю» 22 грудня зібрали 12 тисяч 700 гривень.
Вогник пройшов у ресторані рекреаційного комплексу «Срібні лелеки».
Благодійний вечір став спільною акцією інтернет-видання «Волинські новини», Центру хірургії ока професора Загурського та спорткомплексу «Олімпія».

Усі зібрані кошти будуть витрачені для потреб дитячих будинків: купівлі взуття, одягу, іграшок, меблів, заміни вікон.

На акцію завітали бізнесмени, політики, депутати, громадські діячі, представники духовенства та посадовці.

Директор Центру хірургії ока професора Загурського Тетяна Єрємєєва зазначила, що підсумовувати кінець року необхідно добрими справами і сподівається, що компанія учасників акції у 2011-му буде ще більша.

Митрополит Луцький і Волинський Ніфонт, який теж відвідав захід, подарував інтернет-виданню «Волинські новини» ікону Пресвятої Богородиці «Нев’янучий цвіт». Він зазначив, що розпочинати новий рік необхідно добрими ділами, тому церква приєдналася до благодійної акції, теж перерахувавши кошти на потреби будинку дитини.

«Ми живемо в великому світі і не встигаємо спіймати те, що навколо нас. Це щастя, щедрість. А такі акції спрямовують і стимулюють людей бути більш благодійними», - зазначив депутат Луцької міськради, підприємець і благодійник Олег Чернецький.

Виконавчий директор Асоціації захисту прав молоді Волині, директор департаменту соціальної політики Луцької міськради Петро Верзун зазначив, що у своїй роботі стикається з людьми, які потребують допомоги, і їх кількість набагато більша, ніж можуть уявити присутні. "Тому благодійність повинна бути постійною", - зауважив Петро Верзун.

Серед учасників благодійного вечора були також депутат Луцької міської ради, очільник міської організації «Фронт змін» Олександр Пиза, голова Луцької міської організації партії «Сильна Україна», депутат міськради Андрій Розумовський, депутат луцької міської ради Сергій Григоренко, директор компанії «Метал-Альянс» Валерій Міщук та інші.
Під час вечора гостей розважали фіналісти конкурсу «Волинь шукає таланти», джаз-бенд «Мегаполіс», танцювальний гурт «Ері-данс» та музична група «Давня казка».
Відеозапис вогника у новорічну ніч покаже телеканал «Аверс».
Ведучим вечора був шоумен Андрій Котищук.
Невдовзі дивіться на «ВН» фоторепортаж з вогника.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus