USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Відомо, хто очолить Волинський краєзнавчий музей

18 Квітня 2019 12:03
Директором Волинського краєзнавчого музею планують призначити Оксану Важатко.

Про це йшлося 18 квітня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

Заступник керуючого справами, начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності Мирослава Якимчук нагадала, що ще 26 грудня минулого року відбувся конкурс на посаду директора Волинського краєзнавчого музею, переможцем якого обрали багаторічну працівницю установи, її наукового співробітника Оксану Важатко.

Запропоновано призначити її на посаду керівника музею на контрактній основі терміном на п’ять років.

Члени комісії підтримали цю пропозицію. Остаточне рішення – за сесією облради.

Нагадаємо, зараз тимчасово виконує обов’язки директора установи її екс-керівник Анатолій Силюк.

Свого часу депутати облради не підтримали пропозицію продовжити йому контакт на посаду. А нещодавно стало відомо, що Анатолій Силюк може бути причетним до розтрати державних коштів у сумі більше 700 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Любарт Показати IP 21 Квітня 2019 11:22
Схеми, схеми, корупція, кумовство, однопартійці ......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus