USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Де влітку відпочити на Волині: краса Світязя

13 Серпня 2014 07:00
Літо - саме той час, коли хочеться бути на природі. Гарним місцем для того, щоб відпочити є Шацький край, зокрема озеро Світязь.

Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про особливість відпочинку на озері Світязь. На Світязь їдуть туристи, щоб підлікувати серцево-судинну та нервову системи. Вода в озері – насичена гліцерином та сріблом, і має цілющий ефект: промиті водою із гліцерином та сріблом рани дуже швидко загоюються. Згідно з розповідями місцевих мешканців, колись воду із Світязя навіть возили у Польщу, щоб тамтешні красуні могли приймати косметичні ванни.

Але не тільки задля лікування варто відвідати це озеро. Тут неймовірно гарна природа, яку варто побачити на власні очі.
Вода в озері чиста та прозора. Відпочиваючі можуть покататись на човнах, катамаранах та вітрильниках.

Гуляючи вздовж берегової лінії, де зустрічаються різні природні середовища, а саме вода, земля та повітря, добре спостерігати за розмаїттям форм життя.

Озеро Світязь кожного року відвідує багато туристів, тому пляжі тут, зазвичай, переповнені. Але маючи бажання та готовність до пошуків, можна віднайти майже вільні від туристів зони.

Також, відпочиваючі, за бажанням, можуть пограти в пейнтбол, покататись на велосипедах, спробувати свої сили у мотузковому парку.

Варто відзначити, що серпень – гарячий сезон для туристів. На Шацьких озерах цього року справжній туристичний бум, що підтверджують, навіть, часті затори на дорогах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Шацьк Показати IP 13 Серпня 2014 08:15
Ще б не було би бидлохамовитих біженців взагалі краса була б
герасім до Шацьк Показати IP 13 Серпня 2014 09:19
На му-му я потренувався ...Як крепко будуть смикатись, то...Кажуть,що найбільша глибина на Світязі коло 70 метрів?
Молодціжурналісти ВН Показати IP 13 Серпня 2014 08:50
Як захочете- то все умієте!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus