USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Біткоїн втретє за день побив рекорд

7 Грудня 2017 19:36
Біткоїн за добу подорожчав на 25%, основним драйвером зростання, як і раніше, виступають очікування запуску ф'ючерсу на біткойн і ажіотаж навколо криптовалюти, передає УНІАН.

Станом на 17:30 за київським часом курс біткоїна, за даними Сoinmarketcap.com, становив $16,178 тис. Це вже третє «кругла» межа, яку біткойн пробив за четвер – вночі курс криптовалюти досяг $14 тис, а вдень $15 тис.

Капіталізація біткойна досягла $270 млрд, передає РБК. На українських біржах криптовалюта біткойн торгується в районі 500 тисяч гривень.



На думку експертів, зростання біткойна в першу чергу пов'язане з очікуваннями запуску ф'ючерсів на криптовалюту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ирина Показати IP 15 Січня 2018 12:01
Ну что тут можно еще сказать... Он конечно хорошо идет в последнее время - месяца два так вообще - но все равно не покидает чувство, что это потом окажется самый обычный пузырь и нам всем потом не так весело будет) Я сама стараюсь не особо вникать в эти все криптовалюты и блокчейны, но мой муж еще где-то год назад чисто ради прикола прикупил биткоинов на $100, а сейчас даже не знает, пора выводить или может что еще получше будет... Вроде как уже и нашли ок обмен электронной валюты http://kurses.com.ua/ но пока что ждем и надеемся, что до 30000 доползет как-нибудь, а там уже виднее будет :)
neil Показати IP 2 Лютого 2021 03:45
Якщо ви хочете отримувати прибуток від біткойнів, то вам слід займатися торгівлею, і я пропоную вам торгувати з Сарою Бартон. Я роблю це вже більше 1 року, і я чудово працюю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus