USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутати відмовились відшкодовувати луцькому ОСББ гроші за ІТП

20 Лютого 2020 12:51
Депутати не ухвалили рішення відшкодувати двом луцьким ОСББ кошти за кредит на встановлення індивідуальних теплових пунктів у так званих «транзитних» будинках.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства сьогодні, 20 лютого.

Із проханням компенсувати кошти, витрачені на кредит по встановленню ІТП у будинку, що знаходиться на вулиці Відродження 26а і належить ОСББ «Берізка» у Луцьку, звернулась представниця від голови ОСББ. З її слів, на встановлення ІТП у так званих «транзитних» будинках мешканцям довелось взяти кредит на суму 400 тисяч гривень.

«Така ж проблема є у будинку, що на вулиці Конякіна, 17. Голова цього ОСББ захворіла, тому я представляю й їхні інтереси разом з нашими. І там, і там ІТП встановили ще до Нового року, в листопаді 2019-го по програмі енергозбереження. Але, виявилось, що окремі будинки – «тяжкі», «транзитні», тому ми й просимо відшкодувати частину кредиту суми», - зазначила доповідачка.

Натомість, директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Надія Коленда зазначила, що розглядати це питання повинна зовсім інша комісія міської ради, засідання якої запланували на вівторок, 25 лютого.

Зваживши всі за і проти, рішення допомогти ОСББ відшкодувати кредити на встановлення ІТП луцькі депутати не ухвалили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ні так ні Показати IP 20 Лютого 2020 17:30
ОСББ хитруни. Це звичайна громадські організація. Бажаеш - обеднуйся. Але перед цим зваж свої можливості. Не маете можливості- розформовуйтеся, і не розкатуйте губу на податки людей громади, які ми платимо на благоустрій міста. Взяли кредит-повертайте самі і не лізте у гаманець громади міста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus