USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для «Укрпошти» в Луцьку закуплять меблів на 360 тисяч

17 Серпня 2018 21:58
Волинська дирекція ПАТ «Укрпошта» планує витратити 366 тисяч гривень на закупівлю меблів. Постачальника товару визначать через електронну систему «Prozorro».

Тендерні пропозиції приймають до 3 вересня, коли й розпочнеться аукціон.

Йдеться про закупівлю 80 одиниць меблів для відділень поштового зв’язку.

Зокрема планують придбати 16 стійок оператора, шість модулів посилкових, чотири стійки для заповнення документів, вісім лавок, вісім стійок сидячих для заповнення документів, вісім стелажів (в зону прийому та сортування відправлень), чотири модулі тет-а-тет, чотири робочих столи базових з двома тумбами мобільними, шість робочих столів листоноші, чотири складські стелажі, чотири складські стелажі з зоною під ключ, чотири столи для кімнати для персоналу та чотири гардероби.

Строк поставки товарів – до 31 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікаво Показати IP 18 Серпня 2018 01:06
Цікавий підхід, цікавий... Я теж хочу придбати 3 шафи-купе, 2 дивани, 4 ортопедичних ліжка, з них 2 двуспальних, 2 дивани шкіряних, 2 розкладних столи, 2 комп'ютерних столи, 4 директорських багатофункціональних крісел, 8 табуреток, меблі на кухню... поки що все. Бюджет 6 гривень. Хто з постачальників візьметься?.. Я псих? А тут мабуть в статті все нормально? Тобто вони виділяють суму, а потім кажуть що вони на цю суму хочуть придбати. Наскільки мені відомо, нормальні люди кажуть що вони хочуть придбати, а суму яку вони можуть витратити вибирають серед пропозицій постачальників, а не вказують що скільки має коштувати. Меблі і гроші місцями не переплутали? І я мабуть знаю для чого хочуть замінити мілкі паперові банкноти металевими. Мабуть судячи з цієї тенденції, кондуктори в тролейбусах замість квитків почали рвати банкноти.
Іван до Цікаво Показати IP 18 Серпня 2018 22:07
В даному випадку Ви не праві. Наша компанія бере участь у тендерах і не раз вигравала. І даний тендер теж нам цікавий, бо фінансування не з бюджету "якщо колись будуть гроші", а в шаблоні договору прописаний термін 30днів. 16 стійок оператора - чуть більше 200тис грн, столики і лавочки по 1,5-2тис. На рахунок Ваших 6грн - проведіть тендер - якщо заявок "0", то варто щось переосмислити і можливо провести ще один тендер - зменшити обсяг закупівлі, або збільшити фінансування. Ви, напевне, крім продуктів в супермаркеті нічого не купували, бо для мене звична справа, коли прорахунок кухні 150тис, клієнт каже я хочу за 100, і тут уже діалог - змінюємо матеріали, робимо скидку. Я даже авто коли купував озвучив що я хочу і яку сумму маю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus