USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Допомогу українському бізнесу хочуть фінансувати з ковідного фонду

24 Листопада 2020 21:20
Виплати на допомогу бізнесу, які анонсував президент Володимир Зеленський, пропонуватимуть фінансувати з фонду боротьби з COVID-19.

Про це повідомив радник президента Олег Устенко, пише Економічна правда.

Устенко зазначив, що всі анонсовані програми підтримки були обговорені з Міністром фінансів та, за умови підтримки, будуть профінансовані.

За словами радника президента законопроєкт про новий пакет допомоги бізнесу передбачає додаткові компенсатори на випадок повного локдауна.

Анонсовані заходи частково стосуються і карантину вихідного дня, а за терміном охоплює «як період цього року, так, можливо, і наступного».

Устенко також прокоментував фінансування витрат Держказначейства. За його словами, «традиційно така ситуація відбувалась і раніше, проте не у середині листопада, а у грудні».

Він зазначив, що Мінфін вже «активно працює у цьому напрямкові».

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що до Ради найближчим часом подадуть законопроєкти щодо заходів для підтримки громадян та бізнесу у зв’язку з карантинними обмеженнями, зокрема, ФОПи та наймані працівники, чия сфера діяльності потрапляє під закриття через карантин, отримають матеріальну допомогу у розмірі 8 тис. грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вова Показати IP 24 Листопада 2020 22:20
Вже ж стільки пенсіонерів померло то влада має з чого "тягнути "
Лучанин Показати IP 25 Листопада 2020 08:19
Таке враження, що як люди попадають і верховну раду, в них розум зразу зникає. То може це вірус і краще їх полікувати, а можливо всіх під корінь розігнати, щоб вірус не розносили.
віктор Показати IP 25 Листопада 2020 08:48
Добре розпоряджатись грішми, які сам не заробив. Це ж так просто, - ляпати язиком та витрачати чужі гроші.
Анонім Показати IP 25 Листопада 2020 09:29
витрачайте на медицину!!!. туди на що вони зібрані!! в країні медицина в жо,,і.. . а на Фопи шукайте інші джерела фінансування. Наприклад зніміть по-трохи з зарплат депутатів . з їхніх всяких виплат допомог. і тд...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus