USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Екс-керівник ДП «Волиньвугілля» заплатить за звільнення працівника

17 Листопада 2017 12:51
Колишній керівник ДП "Волиньвугілля" відшкодує підприємству шкоду, завдану незаконним звільненням працівника.

Так, Нововолинський міськрайонний суд задоволив позов прокуратури області в інтересах держави в особі Міністерства енергетики та вугільної промисловості України і державного підприємства "Волиньвугілля" до колишнього керівника ДП про стягнення матеріальної шкоди в порядку регресу. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Правовими підставами пред’явлення позову є норми Кодексу законів про працю України, відповідно до яких службова особа, винна в незаконному звільненні працівника, зобов’язана покрити шкоду, заподіяну підприємству у зв’язку з оплатою цьому працівникові часу вимушеного прогулу.

У зв’язку з виконанням рішення суду про поновлення на роботі незаконно звільненого працівника, Державним підприємством "Волиньвугілля" виплачено йому понад 24,5 тис. грн. середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Рішенням суду, яким задоволено позов прокуратури, обов’язок відшкодувати шкоду, завдану підприємству виплатою коштів незаконно звільненому працівнику, покладено на колишнього керівника, винного в незаконному звільненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АНАТОЛЬ_ Показати IP 17 Листопада 2017 13:24
Я в шоці, браття! Такі великі гроші там крутяться, а людям пенсії коли пороблять як в хочаб в тій Польщі? Бож люди мають по 40 чи 45 років стажу а пенсії? А по селах люди скільки пенсії мають?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus