USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Голові ФДМ Сенниченку намагалися дати 800 тисяч доларів хабара

9 Липня 2020 23:18
Голові ФДМ Дмитру Сенниченку вдруге намагалися дати хабар. НАБУ затримало «на гарячому» особу, яка намагалася підкупити Сенниченка.

Главі Фонду держмайна Дмитру Сенниченку намагалися дати хабар розміром в $800 тисяч. Про це повідомляє пресслужба Національного антикорупційного бюро.

Повідомляється, що зазначену суму Сенниченку пропонували, щоб той призначив на посади керівників двох державних підприємств заздалегідь визначених осіб, а також продовжив дію договору, укладеного між одним з цих держпідприємств і комерційною компанією.

Детективи НАБУ при процесуальному керівництві САП викрили «на гарячому» особу, яка намагалася дати хабар голові Фонду держмайна. Викриття відбулося відразу після надання першого траншу в $ 200 тисяч.

Підозрюваний був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі дії тривають. Відзначається, що це вже друга спроба дачі хабара голові ФДМ, яку викрили представники НАБУ і САП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
К.лучанин Показати IP 10 Липня 2020 10:56
Дуже цікаво і інтригуюче! А особу(осіб) яка давала(и) хабар у 200тис. доларів Брачені І. за посаду не затримували. Браченю на разі зробили супер шахраєм наші місцеві " правоохоронці" - "стратеги" із відповідного Управління і репетують що зловили торговця посадами . Це відразу згадалось бо події свіжі. Про тих хто давав хабарі - ні слова ! А суми досить значні. Це детективи НАБУ молодці виявили на гарячому ( добре спрацювали !) .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus