USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Казначеї Волині виявили порушення використання бюджетних коштів

17 Квітня 2018 15:46
Впродовж першого кварталу на Волині виявили 81 порушення використання бюджетних коштів як державного, так і місцевих рівнів. Попередження стосуються значної суми коштів, яка перевищує 100 мільйонів гривень.

Про це доповів начальник головного управління Державної казначейської служби України в області Михайло-Мирослав Леміщак на оперативній нараді голови ОДА.

«Незважаючи на роз’яснювальну роботу, наради та навчання, які проводять казначеї області, бувають випадки порушення бюджетного законодавства.

Зокрема, станом на перше квітня, нашими працівниками складено 81 попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства, через що можливе не цільове використання коштів на загальну суму 108 мільйонів гривень. З них по державному бюджету є 14 попереджень на суму 75 мільйонів гривень і до місцевих бюджетів 67 звернень щодо використання коштів на загальну суму 33 мільйони. Найбільше попереджень надійшло у Маневицький, Горохівський райони - по 9, в Шацький та Любомльський райони - по 7», - інформував посадовець та рекомендував розпорядникам коштів переходити на дистанційне обслуговування.

Також йшлося і про те, що бюджети області виконані на 113,7%, що на сотні мільйонів більше ніж за аналогічний період роком раніше. Дорікнули й розпорядникам коштів за те, що значний фінансовий ресурс не реалізовують на потреби краю, а тримають на депозитах.

Доповіли на нараді й волинські податківці, які виявили більше 3 тисяч суб’єктів господарювання, які платили зарплату нижчу за мінімальну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus