USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Керівника «Луцькводоканалу» будуть судити

27 Квітня 2017 14:20
Прокуратура Волинської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про службове підроблення та розтрату державного майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем (кримінальні правопорушення, передбачені ч.1 ст. 366 та ч.5 ст. 191 КК України), вчинені за попередньою змовою керівником комунального підприємства "Луцькводоканал" Іваном Корчуком та трьома директорами приватних підприємств міста Києва.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Упродовж березня 2014 року – січня 2015 року директором комунального підприємства було укладено договори доручення про надання інформаційно-консультаційних послуг двома столичними фірмами.

Жодних послуг суб’єкти господарювання "Луцькводоканалу" не надавали, проте посадовець прийняв та погодив звіти директорів фірм про виконання договорів і підписав акти здачі-прийняття робіт на загальну суму понад 1,7 млн. грн.

За відсутності законних підстав бюджетні кошти було перераховано на рахунки приватних підприємств.

Спритники з однієї з цих столичних фірм, увівши в оману директора підприємства "Нововолинськводоканал", та за тією ж схемою привласнили кошти комунального підприємств в особливо великих розмірах.

ЧИТАТИ ЩЕ: «НОВОВОЛИНСЬКВОДОКАНАЛ» ПОГОРІВ НА КОРУПЦІЙНІЙ СХЕМІ «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛУ»

На підставі підписаних директором КП документів на користь фірми у грудні 2014 - січні 2015 року було перераховано понад 340 тис. грн.

Таким чином зловмисники заволоділи понад 2 млн. грн. бюджетних коштів.

Невдовзі усі вони постануть перед судом, який і визначить для них міру покарання.

Зауважимо, що слідчі окремо досліджують дії посадовців Луцької міської ради на предмет причетності до вищевказаних оборудок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Кастрюлька Показати IP 27 Квітня 2017 14:52
"На лаву підсудних потрапляє керівник комунального підприємства "Луцькводоканал" Іван Корчук, який обікрав підприємство майже на 2 мільйони.",- то может и судить не надо, вы же уже доказали, что обокрал... Сразу к стеночке прислонить?
Анонім до Кастрюлька Показати IP 27 Квітня 2017 15:10
а його злочинцем ніхто не назвав, лише злодієм, що вочевидь відповідає дійсності
Вуса Показати IP 27 Квітня 2017 17:06
Підприємство в боргах,а за останні роки при Корчуку штат збільшили більше ніж на 100чол(це факт),хоча треба було зменшити,а зарплати працівникам середньої ланки не підвищують ,та ще й боргують,водоканал збитковий, а керівники в Боратині порішали ділянки(провели міську воду) і будують хати!Корчука треба посадити навіть без суду та слідства!
Добродій до Вуса Показати IP 27 Квітня 2017 21:28
Вуса я тебе вичислив по айпі адресі завтра вважай що ти звільнений без суду та слідства! Шукай роботу!
klj Показати IP 27 Квітня 2017 20:27
правильно
Знаючий Показати IP 28 Квітня 2017 09:41
Корчук за 2-3 роки побудував хатинку і вже переїхав жити,залишив три кімнатну квартиру старшому сину.
Корчук до Знаючий Показати IP 28 Квітня 2017 10:27
А зараз знову переїзджати...( От тільки тепер в одну кімнату!(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus