USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хто найбільше боргує за оренду землі у Луцьку

21 Червня 2017 14:48
Платники-банкрути заборгували у місті 4,5 мільйона гривень орендної плати.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 21 червня.

Як поінформував виконувач обов’язків начальника Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області Андрій Ткачук, за підсумками п’яти місяців цього року у Луцьку 13,8 мільйона гривень орендної плати сплатили юридичні особи та 2,6 мільйона – фізичні особи, що на 600 та 400 тисяч гривень відповідно більше, ніж за аналогічний період минулого року. Заборгованість зі сплати орендної плати у місті за станом на 1 червня становить понад 7 мільйонів гривень (за станом на 1 січня цей показник становив 11 мільйонів). Є платники, які допустили приріст боргу, так, найбільше боргують ПАТ «Мостобуд», «Дельта Банк», «Фідобанк», «Західпромбуд», Луцький біотехнічний інститут.

Голова комісії Євгеній Ткачук запитав, що роблять податківці, аби боржники гасили заборгованість.

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала зауважив, що наразі 4,5 мільйона боргують підприємства-банкрути, так, 3,1 мільйона заборгував ПАТ «Мостобуд», що перебуває на стадії банкрутства, як і «Західпромбуд». Отже, це безнадійна заборгованість.

Своєю чергою, Андрій Ткачук запевнив, що індивідуальну роботу здійснюють щодо кожного платника, зокрема, подають позови до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus