USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто тепер визначатиме кандидатів на стипендії? ФОТО

29 Жовтня 2013 21:49
Відтепер, кандидатури на отримання стипендій для видатних діячів, ветеранів та пенсіонерів фізичної культури і спорту у області будуть подавати, власне, спортивні установи, а не профільне управління, як це було раніше.

Про це під час засідання постійної комісії обласної ради з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму розповіла начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Галина Карнаухова.

Як розповіла чиновниця, з 2005 року діє положення про те, що призначенням стипендій для вищезгаданих категорій раніше займалось профільне управління, що, на її думку, не є правильно. Також неодноразово траплялися колізії щодо визначенням розміру матеріальної допомоги:
«Умовно, в положенні було сказано, що є 10 стипендій по 200 гривень, і 5 – по 150. І як їх розділити?»

Новий проект рішення облради «Про стипендії для видатних діячів, ветеранів та пенсіонерів фізичної культури і спорту у області» передбачає, що подавати клопотання про призначення стипендій відтепер будуть безпосередньо заклади фізичної культури та спорту. Їх розглядатиме спеціально створений комітет, після чого висловлюватиме пропозиції голові ОДА та голові облради щодо фінансування.
«За» новий проект проголосували одноголосно. Як повідомили члени комісії, відтепер, згідно з положенням, яке вступить у дію з 1 січня 2014 року, призначати стипендії будуть лише тим, хто цього потребує та заслуговує найбільше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus