USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ківерці мають бути з каналізацією, - Клімчук

25 Січня 2013 16:17
Для добудови каналізації у одному з мікрорайонів Ківерець хочуть 500 тисяч гривень.

Із відповідним депутатським запитом до голови Волинської ОДА Бориса Клімчука звернувся Анатолій Грицюк під час позачергової 16-ої сесії Волинської облради 25 січня.

Обранець громади розповів, що у Ківерцях не завершили каналізування вулиць 17 Вересня, Васильєва і Сагайдачного.

Мовляв, торік це почали робити, однак грошей на завершення робіт не вистачає. А тим часом через високий рівень підґрунтових вод місцеві будинки затоплює нечистотами, що створює інфекційну загрозу для мешканців Ківерець.

Так, задля завершення робіт з каналізування Анатолій Грицюк попрохав виділити 500 тисяч гривень з фонду охорони навколишнього природного середовища. «Потужності «Ківерціводоканалу» цілком достатні», - зазначив він.

У відповідь на запит депутата Борис Клімчук зазначив, що це питання технічно опрацювали, однак виділених коштів, «мабуть, трішки менше буде».

«Ну, але в 2010-ому проектували, торік будували. Ясна річ, що це копійки для того, щоб поважне місто Ківерці було з каналізацією. Підтримуйте, і всі разом зробимо цю справу», - додав губернатор Волині.

Тож, запит Анатолія Грицюка підтримала більшість депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 25 Січня 2013 16:35
Нехай піднімають тариф для ківерчан,а не доять обласний бюджет.
вася Показати IP 25 Січня 2013 19:15
у ківерцях на вулиці глінки каналізації НЕМА.інапевно небуде ніколи, куди гроші підуть незнає ніхто .зато відзвітують що зробили все..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus