USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Куми, брати, свати» отримають на «повну катушку»

13 Лютого 2012 12:39
Слідство у справі щодо отримання хабара начальником відділу освіти Ківерцівської РДА, депутатом райради Юрієм Барчуком буде об’єктивним.

Про це 13 лютого під час оперативної наради розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

З його слів, Барчук збирався звільнятися з роботи перед затриманням. «Він не збирався працювати в РДА. Написав заяву про це. 1400 гривень зарплата і маю додаткові доходи», - сказав губернатор.

«Наразі слідство триває. І воно буде об’єктивним. Так, як по митному посту «Луцьк» та інших», - заявив Клімчук.

Також він відзначив, що в нинішній волинські владі немає «кумів, сватів, братів». «Якщо трапляються, то вони перші відповідають, і на повну катушку», - додав чиновник.

Нагадаємо, минулого тижня працівники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області затримали начальника відділу освіти РДА, депутата районної ради Юрія Барчука під час отримання хабара обсягом 500 доларів за сприяння у працевлаштуванні на роботу у відділ освіти та оформлення дітей до дитячого садочка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
марко Показати IP 13 Лютого 2012 16:27
А що "по митному посту"? Ніхто сідати не збирається. І певен, що не сяде. Табличка ділення виконувалась.
Микола Показати IP 13 Лютого 2012 19:56
Цікаво, а чому саме голова ОДА гарантує об'єктивність розгляду справи? Невже розподіл влади на судову та виконавчу скасовано? А ось запитання і до "державотворців": чи піде кваліфікований і авторитетний педагог працювати за 1400 грн в місяць на посаду, через яку "прокачується" до 35% бюджету району? А молодь від безробіття піде. І будете їх хапати за 100 доларів, а вони братимуть. Тільки ставки підвищать, бо їм жити треба. Поки мінімальна зарплата не стане рівною хоча б ДВОМ прожитковим мінімумам, поки оздоровлення дітей буде зводитись до організації "кормушок" зразка весни 1933 року з розбазарюванням державних коштів, поки на 100 народжених діток буде 50 місць в садочках - доти голова ОДА мусить гарантувати об'єктивність розгляду. Але ж і на його посаду є і будуть ласі... Підставили Барчука. Комусь від цього легше?
УКЕН Показати IP 13 Лютого 2012 23:57
А сини і дочки?
Здрасте Показати IP 14 Лютого 2012 00:44
А хто з корупціонерів за правління ... сів? просвітіть неука.
Коля Показати IP 14 Лютого 2012 08:55
Миколі. Тому що Клімчук - все в одній особі: прокурор, суддя, адміністратор. «Наразі слідство триває. І воно буде об’єктивним. Так, як по митному посту «Луцьк» та інших», - заявив Клімчук. Тобто, виходячи з цих слів, він дає вказівки - провести слідство обєктивно чи не обєктивно. Чи не так? Перед нами усе той же клімчук, що завжди, він непорушно вірить в свої ідеї, правоту і призначення. Він переконаний, що все робить правильно. Генерал-губернатор Держиморда.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus