USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

«Луцькспецкомунтрансу» куплять підмітально-посипальну машину

27 Квітня 2017 08:26
На нову техніку СКП «Луцькспецкомунтранс» передбачили півмільйона.

Про це стало відомо під час засідання 23 чергової сесії Луцької міської ради 26 квітня.

Депутати підтримали зміни до бюджету, відповідно до яких передбачили кошти на придбання підмітально-посипальної техніки для підприємства.

Як повідомляв напередодні директор департаменту ЖКГ Юрій Крась під час засідання бюджетної комісії, за ці кошти шукатимуть автомобіль як в Україні, так і за кордоном, зокрема у Польщі. Розглядатимуть питання і про те, щоб купити вживаний спецавтомобіль. Якщо, приміром, знайдуть якісне вживане авто, яке коштуватиме біля 200 тисяч, то вдасться придбати дві такі одиниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 27 Квітня 2017 10:19
Хороша новина з однієї сторони, але якщо вникнути в деталі, знаючи наших спеціалістів, то стає дуже сумно. Нещодавно дивився як підмітають ввечері дорогу по-під бровкою. Після машини на відстані метра від бровки залишається полоса багнюки. Але ж після цього ніхто цю багнюку не прибирає. Ніби щось робили. Звичайно велике сміття у вигляді пакетів та папірців вони забирають, а інше? За що платять їм гроші? Тепер хочуть брати дві б/в машини, які будуть мати ще більші прогалини в щітці. Щоб стояли? Коли будуть купляти техніку під необхідні цілі та видялти кошти саме на цю техніку, а не вибирати техніку під виділені кошти? Чи якість роботи не основне?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus