USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Луцьким ОСББ компенсують відсоткові ставки за залученими кредитами

28 Березня 2017 15:25
Відсоткові ставки за залученими кредитами компенсують луцьким ОСББ, які впроваджують енергоефективні заходи, рішенням виконкому. У майбутньому хочуть обмежити розмір суми компенсації.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 28 березня.

Як повідомив директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, членам виконкому пропонують ухвалити рішення про відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами для ОСББ. Під час минулого засідання виконкому проект рішення не підтримали. У департамент запрошували представників фірм, які мали встановлювати обладнання, але до однозначної згоди не дійшли. Зі слів посадовця, рішення усе ж варто ухвалити, адже міськрада гарантувала, що відшкодовуватиме ці відсотки. Він пропонував в майбутньому обмежити цю компенсацію або ж прописати дієвий механізм, що не допустив би випадків завищення цін.

На зауваження членів виконкому про можливе завищення вартості індивідуальних теплових пунктів, він відповів, що міськрада не може заборонити представникам ОСББ купувати те чи інше обладнання для ІТП – дорожче обладнання може прослужити довший термін. Своєю чергою, перший заступник міського голови Тарас Яковлев пропонував в майбутньому напрацювати механізм обмеження суми, залежної від кількості квартир.

Члени виконкому підтримали проекти рішень про відшкодування відсоткових ставок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus