USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На ремонт роялю для Луцької музичної школи потрібно понад 200 тисяч

18 Квітня 2018 16:18
Виділити 220 тисяч гривень з міського бюджету просять для здійснення капітального ремонту музичного інструменту, що належить Луцькій музичній школі № 1.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 18 квітня.

Як повідомила директор департаменту бюджету та фінансів міськради Лілія Єлова, рояль, що належить музичній школі № 1, потребує капітального ремонту. На це просять виділити 220 тисяч гривень з міського бюджету. Посадовець визнала, що сума велика, але саме такий обсяг коштів потрібен для здійснення ремонту концертного інструменту, що оглянули фахівці з налаштування роялів, з якими проводив перемовини департамент культури. Роботи виконуватимуть спеціалісти з іншого міста.

Голова комісії Борис Смаль зауважив, що сума може відповідати дійсності, зважаючи на те, що, наприклад, вартість роялю, який Палац культури хоче придбати вже протягом кількох років, становить п’ять мільйонів гривень.

Департаменту культури доручили надати на пленарне засідання сесії міськради кошторис цього ремонту, щоб депутати з’ясували, чому ремонт роялю коштує саме таку суму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Музикант Показати IP 18 Квітня 2018 16:24
Смаль щось,мабуть,смалить.Нічого не переплутав з вартістю рояля для Палацу культури?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus