USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На що могли бути витрачені гроші, які брат глави ОП Єрмак вимагав за призначення на топ-посади, – ЗМІ

1 Квітня 2020 18:19
Частина коштів, які брат Андрія Єрмака Денис вимагав та отримував за призначення «потрібних» людей на посади, пішли на облаштування неофіційного офісу президента. Проте не завжди все йде гладко – після отримання коштів одного з кандидатів не вдалось призначити на потрібну посаду, тому йому готують крісло віце-прем’єра.

Про це повідомляє інсайдер видання NewsMakers в Офісі Президента.

Після публікації сумнозвісних розмов брата глави ОП Дениса Єрмака, на яких він домовляється про продаж посад в державі за участю брата, обстановка в Офісі Президента зараз нагадує пожежу в будинку розпусти.

Андрій Єрмак перебуває в напівшовковому стані й гадає, чи існують записи розмов не тільки брата, але і його самого. І дійсно, такі розмови є, вони були зафіксовані під час проведення негласних слідчо-розшукових дій, і, напевно, невдовзі будуть оприлюднені.

Що ж стосується президента, то він намагається зрозуміти, за яке саме призначення, санкціоноване Зеленським, Єрмак взяв гроші й чи не пішла частина цих грошей на обладнання персонального спортзалу та неофіційного офісу в будинку, де проживає глава держави. Наразі відомо, що частина грошей пішла саме на це.

Більш того, вже відомо, що кошти, які пішли на ремонт в домі президента, заплатив Володимир Купчак – точніше, заплатив за те, щоби його призначили президентом ДП “НАЕК “Енергоатом”. Ось заява Зеленського, яка з’явилась на другий день після зустрічі Єрмака з Купчаком і передачею грошей останнім.

«Але згодом з’ясувалось, що Купчак не має необхідного стажу й тепер, аби не повертати гроші, Єрмак пропонує Зеленському призначити Купчака віце-прем’єром. Це – мудре рішення, яке свідчить про те, що на вулиці Банковій засідають справжні державотворці», – резюмує джерело видання.

Нагадаємо, нардеп Гео Лерос оприлюднив відео, на яких брат голови ОП Єрмака обговорює питання призначень на керівні державні посади. Лерос звернувся із заявою про вчинення злочину до НАБУ, передавши їм відеозаписи.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура порушила кримінальне провадження за фактом оприлюднених нардепом Леросом відеозаписів із братом Єрмака.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 1 Квітня 2020 18:41
клас.. попалились
Честь Показати IP 1 Квітня 2020 19:06
У вас є парабелум ? На вашому місці я би знав, що з ним робити !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus