USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

П’яний волинянин на Peugeot хотів за $200 підкупити патрульних

13 Серпня 2020 11:12
За добу співробітники поліції задокументували три факти надання неправомірної вигоди. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до чотирьох років позбавлення волі, повідомили у пресслужбі волинської поліції.

Так, 12 серпня на стаціонарному посту в селі Вишів Любомльського району 32-річний водій автомобіля Peugeot, житель цього ж району, запропонував патрульним 200 доларів неправомірної вигоди. У такий спосіб волинянин хотів відкупитися від правоохоронців за керування транспортом у стані сп’яніння.

Крім того, вчора у Старій Вижівці співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили мопед Fada, за кермом якого перебувала 54-річна місцева жителька. Водійка керувала транспортним засобом без мотошолома. Аби уникнути адміністративної відповідальності, жінка надала поліцейським хабар – 500 грн.
У селищі Шацьк 35-річна пасажирка автомобіля Volvo, жителька Львівської області, за не складання адмінматеріалів на водія, котрий керував транспортним засобом у стані сп’яніння, запропонувала правоохоронцям 20 доларів США.

Усі факти надання хабарів співробітникам поліції задокументували. Гроші вилучили. Досудові розслідування тривають.

Санкція ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus