USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині затримали мешканця Рівненщини з бурштином

23 Березня 2017 16:05
Поліцейські на Волині вилучили в рівнянина майже кілограм бурштину-сирцю.

Про це інформує прес-служба волинської поліції.

Так, 17 березня після опівночі поліцейські під час перевірки автомобіля «Mercedes Sprinter», який належить 20-річному жителю Рівненської області, у полімерному пакеті виявили майже один кілограм сонячного каміння.

Вилучене каміння направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Слідчі Любешівського відділення кваліфікували злочин за ст. 198 (придбання або збут майна, завідомо здобутого злочинним шляхом) Кримінального кодексу України. За скоєння цього злочину передбачене покарання, зокрема, до трьох років позбавлення волі.

Як повідомлялося раніше, нещодавно рівненські патрульні затримали волинянина з відбірним бурштином. Днями о 5-їй ранку під час відпрацювання плану перехват «Сирена», введеного у зв'язку гранатометним обстрілом приміщення Управління патрульної поліції Рівного, правоохоронці зупинили транспортний засіб Ауді А6 на вулиці Соборній. За кермом автівки перебував 49-річний волинянин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus