USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині підприємства, на яких працює до 10 осіб, заробляють близько 70 мільйонів?

20 Серпня 2010 10:57
З квітня у Волинській області проходила операція «Бюджет», яку провели співробітники ДПА у Волинській області. В ході акції в області було опрацьовано 57 підприємств найбільш високого ступеня ризику.

Про це повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

Як пояснила заступник голови ДПА у Волинській області Ніна Степанюк, головними критеріями віднесення підприємств до цієї категорії були: наявність розбіжностей при співставленні даних їх декларацій в автоматизованій системі, низький рівень податкової віддачі, а також, якщо кількість працюючих на цих підприємства є менше 10 чоловік, однак їх податкова віддача не перевищує одного відсотка; валові доходи кожного із цих відібраних підприємств перевищують 70 мільйонів гривень.

Під час перевірок, як пояснила Степанюк, був здійснений детальний аналіз діяльності підприємств.

«Ми визначали, хто з бізнес-партнерів є вигодоформуючим, хто – вигододобувачами… Вивчався список ланцюгів, аж до виробника», – сказала вона.

В результаті проведеної роботи 20 суб’єктів досягли середньої галузевої податкової віддачі, 15 – покращили результати декларування.

«І за даними звітності за червень я можу сказати, що нарахування ПДВ саме по цій категорії платників було збільшено на 3 мільйона 200 тисяч. Сплата податку за червень в липні зросла на 5 мільйонів 357 тисяч гривень», – розповіла податківець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus