USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині виробництво промислової продукції знизилося на 60%

23 Березня 2009 10:00
Порівняно з січнем-лютим минулого року, на Волині промислової продукції знизилося на 60,5%. Зменшення випуску продукції спостерігалось у всіх видах економічної діяльності, – 23 березня інформують «Волинські Новини».
 
За інформацією головного управління статистики у Волинській області, найбільший вплив на індекс промислового виробництва мало скорочення обсягів у машинобудуванні (на 89,8%).
 
У виробництві харчових продуктів та напоїв випуск зменшився на 11%. Значно скоротилося виробництво вершкового масла, сичужних сирів, олії, менше виготовлено хлібобулочних виробів, варених ковбас, сосисок, сардельок, кетчупів та томатних соусів. У той же час майже вдвічі зросло виробництво м’яса птиці.
 
Суттєво знизилося виробництво будівельних матеріалів (обсяг продукції зменшився на 84,3%). Зокрема скорочено виробництво керамічної цегли, склопакетів, збірних елементів конструкцій для будівництва, бетонних сумішей.
 
У металургійному виробництві та виробництві готових металевих виробів,  целюлозно-паперовому виробництві, обробленні деревини та виробництві виробів із неї, в хімічній та нафтохімічній, легкій промисловості випуск продукції зменшився на 57,5–11,9%.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus